Frumusete & Ingrijire

#par #epilare #ceara

Kit cu ceara fierbinte, pentru o epilare rapida si eficienta

Daca iti doresti sa ai o piele fina si catifelata tot timpul, uitade vizitele la salonul de cosmetica. Opteaza pentru un kit de epilare cu ceara de unica folosinta pe care sa il folosesti acasa ori de cate ori ai nevoie. In acest fel te vei simti frumoasa si ingrijita in orice moment si vei cheltui si mult mai putin.
 

Ceara calda sau rece?
 

Epilarea cu ceara este una dintre cele mai eficiente metode de indepartare a parului nedorit de pe corp. Acest tip de epilare garanteaza o piele fina timp de aproape 3 saptamani. Ceara pentru epilat este realizata din rasina si ceara naturala de albine, in acest fel dezvoltarea firului de par de sub piele este incetinita.

Pentru epilare poti opta atat pentru ceara calda, cat si pentru ceara rece. Ceara calda patrunde in foliculi, iar firul de par este smuls din radacina. Aceasta metoda poate fi folosita pentru oricare parte a corpului, chiar si pentru zonele mai delicate precum axilele si partea inghinala.

Chiar daca este eficienta, epilarea cu ceara calda poate fi destul de dureroasa, iar persoanele cu o piele mai sensibila se pot irita. Acestea pot opta pentru ceara naturala, care reduce riscul aparitiei iritatiilor. Epilarea cu ceara rece este o metoda mai putin eficienta. Firul de par nu se dilata suficient de bine si creste mai repede decat in cazul epilarii cu ceara calda.

Epilarea cu ceara este insa una dintre cele mai sterile si eficiente metode de indepartare a parului de pe corp. Firul de par va creste mult mai rar si mai fin, iar in timp si durerea devine suportabila. Pentru a evita durerea, este indicat sa te relaxezi, iar dupa aplicare sa aplici pe piele o lotiune speciala.
 

Uita de salonul de cosmetica
 

Daca te-ai saturat de vizitele la salonul de cosmetica, poti opta pentru un kit de epilare personal, pe care sa il folosesti acasa, ori de cate ori ai nevoie. Daca pana acum ceva vreme, aparatele de epilat cu ceara de unica folosinta se gaseau doar in saloanele de cosmetica, acum aceste aparate exista in comert si pot fi achizitionate de oricine.

Aparatul cu ceara de unica folosinta este special conceput pentru epilarea acasa, in conditii igienice. Kitul pentru epilare este un minim necesar pentru o epilare rapida si eficienta la standarde de inalta calitate. Este un produs profesional, ideal pentru epilarea rapida a oricarei parti a corpului.

Kitul de epilare contine un incalzitor de ceara cu termostat si cu cablu de alimentare detasabil, 5 flacoane de ceara de unica folosinta cu miere de albine de cea mai buna calitate si rola de hartie de epilat groasa. De asemenea, dupa epilare poti folosi diverse uleiuri calmante care te vor relaxa.

Cu acest kit special de epilare vei uita de stresul programarilor la salonul de cosmetica si de disconfortul epilarii traditionale. Si nu in ultimul rand, bugetul tau nu va mai avea de suferit.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din frumusete-ingrijire

Expertul Acasa.ro, dr Cristina Ciuca, medic oftalmolog

Experti Sanatate

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie: Cum sa iti stimulezi imunitatea toamna?

Experti Sanatate

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie: Gustari sanatoase pe care le putem da copiilor la scoala

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie

Pune o intrebare


Citeste pe ele.ro

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie: Gustari sanatoase pe care le putem da copiilor la scoala

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie

Pune o intrebare