Frumusete & Ingrijire

# piele neteda #lirene #ingrijire piele

Iti doresti o piele neteda, catifelata, fara celulita? Ai incercat Lirene?

Te deranjeaza aspectul de coaja de portocala de la nivelul soldurilor, feselor si coapselor? Desi afecteaza peste 90% din femei, celulita poate fi redusa si tinuta sub control cu metodele si produsele potrivite.

 

Gama anticelulitica Lirene contine produse create pentru a sprijini pielea in lupta impotriva celulitei.

Printr-o serie de trei tratamente speciale de ardere a grasimilor si remodelare corporala: Activator celular, Protectie re-Hydro, Complex de slabire, Cafeina, 3% Cellu Out, YERBA MATE, STEVIA.

Cele 3 produse se bazeaza pe ingrediente active de ultima generatie cu efect anticelulitic si de fermitate.

Descopera:

Ser anticelulitic BIO-SLIMMER

Acest ser profesional modeleaza forma corpului, accelereaza degradarea grasimilor si subtiaza forma si profilul coapselor, oferind efect de lifting al feselor. Formula contine un complex de plante pentru slabire si modelare cu YERBA MATE si STEVIA pentru o reducere a vizibilitatii celulitei si fermitate sporita, lasând pielea catifelata si neteda. Untul de shea hranitor protejeaza exteriorul structurii pielii, imbunatateste elasticitatea si previne lasarea pielii.

Gel anticelulitic BIO-LIPOLIZA

Gelul anticelulitic contine un complex de plante ce contribuie la fermitatea si supletea pielii, cu YERBA MATE si COFEINA. Acesta reduce tesutul adipos, subtiaza coapsele, modeleaza forma corpului si reduce vizibilitatea celulitei. Acidul hialuronic de masa moleculara mare si uleiul de jojoba imbunatatesc aspectul pielii, astfel incât aceasta devine elastica, ferma si neteda.

Remodelator corporal mezoterapie anticelulitica

Crema – masca de corp anticelulitica inspirata de Mezoterapie este o inovatie absoluta in lupta impotriva celulitei. Complexul inovativ Slim Pro a fost creat in urma cercetarilor recente asupra adipocitelor – celule localizate in piele, care depoziteaza grasimea. Actiunea revolutionara Slim Pro consta in convertirea adipocitelor albe inactive in adipocite bej active, care ard grasimile. Factorul reductor al celulitei si grasimilor imbunatateste microcirculatia pielii, reducand astfel celulita. Datorita emolientului, untul de Shea bogat in vitamina E are si proprietati de intretinere, hidratare optima si hranire a pielii.

Produsele anticelulitice Lirene sunt inspirate din tratamentele de infrumusetare (lipomasaj, endomasaj, mezoterapie). Eficacitatea lor este dovedita de aparatele specializate (camera de termoviziune si echipamentul Courage-khazaka), acestea oferind masuratori precise asupra elasticitatii pielii si netezirii acesteia.

Toate produsele sunt disponibile in Drogheriile dm din toata tara si online pe: https://aivi.ro/collections/anticelulitice

Urmareste-ne pe:

www.instagram.com/lirene_romania

www.instagram.com/aivicosmetics

Surse foto: aivi.ro

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din frumusete-ingrijire

Expertul Acasa.ro, dr Cristina Ciuca, medic oftalmolog

Experti Sanatate

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie: Cum sa iti stimulezi imunitatea toamna?

Experti Sanatate

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie: Feniculul previne cancerul. Descopera-i toate beneficiile!

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie

Pune o intrebare


Citeste pe ele.ro

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie: Vedeta lunii septembrie: anghinarea. De ce merita cumparata?

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie

Pune o intrebare