Frumusete & Ingrijire

#ingrijire ten #crema #ten

Ingrijire exceptionala cu formule pariziene rafinate

Sa mentii frumusetea este o misiune zilnica, iar bucuria de a avea un ritual si timp numai pentru tine devine o placere de necontestat…

 

GALENIC, creatorul formulelor exceptionale de ingrijire, imbina rafinamentul si finetea unui brand de frumusete cu eficienta si precizia unui laborator farmaceutic de renume – Pierre Fabre. Specialistii GALENIC aplica expertiza exceptionala in a dezvolta formule unice, fara precedent, cu un rafinament deosebit si eficacitate magistrala.

Bazandu-se pe expertiza unica transmisa din generatie in generatie, GALENIC creeaza si fabrica produse cosmetice de inalta calitate de aproape o jumatate de secol. Formula perfecta este in permanenta reinventata, asemeni misiunii de a infaptui excelenta.

De la intuitia profesionala a expertilor GALENIC, la selectia celor mai bune ingrediente care completeaza perfect arhitectura formulei finale… de la proiectarea, imbinarea, intelegerea si testarea formulei, se urmeaza cele mai inalte standarde in alcatuirea de noi texturi, de fiecare data mai inteligente si mai rafinate. GALENIC are ca scop final femeia fericita, frumoasa, cu piele sublima.

Gamele sofisticate GALENIC incorporeaza toate produsele necesare pentru indeplinirea nevoilor pielii oricarei femei.

1. Crema SECRET D’EXCELLENCE este Graalul frumusetii absolute, corectand TOATE semnele imbatranirii: netezeste ridurile, hidrateaza, uniformizeaza tenul previne aparitia petelor, tonifica si confera luminozitate. Un produs pentru uz zilnic, o adevarata bijuterie pentru pielea Dumneavoastra. Ingredientul activ, Alga de Zapada, are capacitatea de a ramane tanara pentru eternitate, iar Maestrii Formulatori Galenic au sintetizat aceasta proprietate intr-o crema de un alb imaculat, care se topeste ca un fulg de nea, si la fel de patrunzatoare ca un ser, pentru o textura fina a pielii, care straluceste de tinerete.

2. Gama AQUA INFINI cuprinde patru produse ultra-hidratante, ce revitalizeaza intens pielea. Maestrii Formulatori Galenic au reinventat conceptul de hidratare, obtinand o formula super concentrata si extrem de hidratanta. O gama completa, pentru uz zilnic, avand la baza Trandafirul de Ierihon, o planta ce traieste in desertul arid si care sintetizeaza fiecare picatura de apa pentru a supravietui. Astfel, produsele Aqua Infini mentin hidratarea, impiedicand evaporarea apei de la nivelul tenului.

3. Gama PURETE SUBLIME include trei produse ce ofera pielii un finish perfect instantaneu, ireprosabil, fara defecte, atat la vedere, cat si la atingere. Aspectul tenului este unul proaspat, de piele innoita. Pentru asemenea rezultate exceptionale, Maestrii Formulatori Galenic au folosit proprietatile Apei din Rocile Granitice din Pirinei , recunoscuta pentru calitatile sale purificatoare, matifiante si astringente, cu efect sebo-reductor si anti-stralucire, pentru o piele netezita, cu aspect ireprosabil.

4. Gama OPHYCEE contine produse cu actiune anti-rid de exceptie, avand la baza extractul absolut de Alege Albastre, un activ exceptional milenar, care sta la baza vietii pe pamant. Inspirati din descoperirea stiintifica privind capacitatea de cicatrizare a acestor alge cand sunt aplicate sub forma de cataplasma direct pe leziuni, Maestrii Formulatori Galenic au elaborat un principiu activ stabil care reconstruieste pielea, care umple cicatricile lasate de trecerea timpului: ridurile! Pielea este imediat mai neteda, mai proaspata, isi recapata consistenta. Zi dupa zi, pielea este mai frumoasa si cu aspect intinerit.

5. Gama TEINT LUMIERE contine o formula cu pigment de culoare pentru un machiaj lejer, delicat, luminos. Ingredientul activ sintetizat de Maestrii Formulatori Galenic este Uncaria de Amazon, floarea celor o mie de sori, care prin actiunea sa antioxidanta lumineaza pielea, pentru un ten uniform, natural, catifelat ca piersica.

6. Gama PUR cuprinde patru formule de demachiere si curatare, pe baza de Apa de Sulfina, cu proprietati anti-iritante si calmante, avand o actiune dovedita de indepartare a impuritatilor si toxinelor, formand echilibrul perfect intre eficacitate si toleranta.

Produsle GALENIC sunt disponibile in farmacii.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din frumusete-ingrijire

Expertul Acasa.ro, dr Cristina Ciuca, medic oftalmolog

Experti Sanatate

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie: Cum sa iti stimulezi imunitatea toamna?

Experti Sanatate

Sfatul expertului


Citeste pe ele.ro

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie: Cum sa iti stimulezi imunitatea toamna?

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie

Pune o intrebare