Frumusete & Ingrijire

#produse guam #alge guam #ingredienti guam

Ingredientele produselor Guam si beneficiile acestora

Ingredientele principale ale produselor Guam sunt pe baza de alge marine si ingrediente marine naturale, cu proprietati benefice asupra organismului.

Algele GUAM se recolteaza prin metode traditionale, avand propria activitate vegetativa din martie pana in mai (atunci cand apele oceanului sunt mai calde) si creeaza adevarate campuri submarine. Algele Guam sunt culese din mai pana in august (cand reincepe ciclul vegetativ) cu un instrument vechi numit “scoubidou” care le desprinde delicat de pe fundul marii printr-o miscare rotativa eliberandu-le de apa. Uscarea si aerisirea algelor, trebuie sa dureze cel putin 3 zile cu soare. Cu ajutorul vantului oceanic, prin uscare algele pierd circa 80% din continutul de apa, transformandu-se intr-un concentrat uscat. Sunt folosite doar algele provenite din plante tinere si viguroase.

Algele proaspete sau uscate natural contin vitaminele A, B1, B2, B6, B12, C, D, E, K si PP. Reprezinta o sursa proteica prin acizii aminati (metionina, serina, acid glutamic, cistina), dar contin si glucide, clorofila, substante antibiotice si au un continut bogat in fibre de celuloza.

Algele isi mentin eficace si nealterata plasma isi mentine proprietatile nutritive precum: metale, vitamine, glucide, proteine, grasimi si alte elemente. De aceea algele, aplicate pe piele, o imbunatatesc cu un adevarat “concentrat de mare”. Rezultatele impotriva inestetismelor cutanate se obtin datorita inaltei concentratii de alge marine pisate si maruntite, continute in Namolul de Alge Guam.

Ingredientii Guam au la baza Algele marine Guam, care sunt bogate in aminoacizi cu proprietatea de a stimula si revigora functiile celulare ale epidermei.

Phytoplanctonul Guam este un ingredient marin natural compus din milioane de alge marine microcelulare si are o actiune de regenerare celulara si nutritiva asupra pieli actionand in cel mai profund strat si nu doar la suprafata pieli.

Acesta este bogat in aminoacizi esentiali, care intra in constructia proteinelor fundamentale ale pielii (colagen, keratina si elastina) si contribuie la mentinerea corecta a gradului de hidratare al pielii.

Printr-o actiune selectiva asupra tesuturilor fetei, hidrateaza in profunzime si regleaza functiile celulare ale epidermei.

Acqua Madre este o solutie concentrata de mare care se formeaza in interiorul salinelor in mod natural ca urmare a precipitatiei cristalelor de sare.

Atunci cand acestea sunt eliminate, ramane o solutie foarte concentrata de apa de mare bogata in oligoelemente si saruri minerale dintre care potasiul, calciul, magneziul si sulful.

Aceste oligoelemente au in principal un rol structural si antioxidant asupra pielii incetinind procesul de imbatranire, de refacere celulara si anti-rid.

Va asteptam sa testati produsele si astfel sa descoperiti ingredienti Guam si beneficile acestora pe site-ul guam.com.ro

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din frumusete-ingrijire

Expertul Acasa.ro, dr Cristina Ciuca, medic oftalmolog

Experti Sanatate

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie: Cum sa iti stimulezi imunitatea toamna?

Experti Sanatate

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie: Sfecla rosie, aliat de nadejde in curele de slabit

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie

Pune o intrebare


Citeste pe ele.ro

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului