Frumusete & Ingrijire

#bioderma #hidratare #tratament antiimbatranire

Hidratare anti-imbatranire pentru un ten perfect

Pielea este cea care a inspirat Bioderma sa gaseasca solutia pentru rehidratarea sa in profunzime. Laboratoarele Dermatologice Bioderma lanseaza Hydrabio Perfecteur SPF 30, crema hidratanta cu efect anti-imbatranire pentru un ten perfect.

Hidratarea, nevoia numarul 1 de ingrijire a pielii

Zilnic, poluarea, stresul, frigul si razele UV afecteaza activitatea celulara a pielii. Aceasta nu mai reuseste sa genereze sau sa retina la suprafata apa de care are nevoie pentru a-si mentine echilibrul natural. Astfel, devine deshidratata, sensibila, lipsita de confort si fara stralucire.

Hidratarea in profunzime, sursa de stralucire

Brevetul AQUAGENIUM®: solutia BIODERMA pentru piele deshidratata. Acest complex biologic brevetat stimuleaza capacitatile celulare ale pielii si o reinvata sa genereze in profunzime apa de care are nevoie si sa o retina la suprafata, pentru a ramane echilibrata. Pielea este reinvatata sa se hidrateze singura pe termen lung.

Prin indepartarea celulelor pielii si prin reducerea treptata a ingrosarii stratului cornos (stratul superior al pielii), acidul salicilic uniformizeaza si netezeste suprafata pielii, redandu-i stralucirea pe termen lung.

O protectie a pielii consolidate

Razele UV sunt peste tot, in orice moment, chiar si atunci cand este innorat, contribuind la imbatranirea cutanata. Filtrele UVA/UVB din produs, asigura o protectie ridicata (SPF 30) si previn imbatranirea prematura a pielii. Vitamina E din compozitie protejeaza pielea impotriva stresului oxidativ si reconsolideaza bariera cutanata. Mai rezistenta si mai protejata, pielea este mai sanatoasa si vizibil mai tanara, intr-un mod durabil.

Rezultatul, un ten perfect

Gratie unei asocieri de pudre reticulare si perle, Hydrabio Perfecteur SPF 30 corecteaza liniile fine si imperfectiunile. Efectul de Rosy Glow lasa pielea neteda, catifelata si luminoasa, fiind un finish perfect pentru fiecare femeie care foloseste putin machiaj sau chiar deloc.

Hydrabio Perfecteur SPF 30 este noua generatie de ingrijire hidratanta anti-imbatranire, instant si de durata.

Indicatii: Toate tipurile de piele deshidratata, neuniforma si fara stralucire.

Toleranta excelenta, non-comedogenic, fara parabeni, fara alcool.

Pret recomandat in farmacii: Hydrabio Perfecteur SPF30 – 86 RON.

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din frumusete-ingrijire

Expertul Acasa.ro, dr Cristina Ciuca, medic oftalmolog

Experti Sanatate

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie: Cum sa iti stimulezi imunitatea toamna?

Experti Sanatate

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie: Feniculul previne cancerul. Descopera-i toate beneficiile!

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie

Pune o intrebare


Citeste pe ele.ro

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, dr Manuela Ravescu – medic dermatolog: Cea de-a patra stare de agregare a materiei, in sprijinul esteticii

Expertul Acasa.ro, dr Manuela Ravescu – medic dermatolog

Pune o intrebare