Frumusete & Ingrijire

#ingrijire ten #ingrijire #frumusete

Frumusete si ingrjire eficienta la orice varsta...

Se spune ca varsta este doar un numar, dar pielea pare sa nu stie acest lucru. Producatorul de produse farmaceutice Fiterman Pharma a creat sub egida Laboratoarelor Fiterman o gama de produse dermatocosmetice ce se adreseaza atat femeilor, cat si barbatilor.

 

Dezvoltata sub rigori farmaceutice, intreaga gama de produse dermatocosmetice Anti-age HA se bazeaza pe utilizarea moleculelor de superacid hialuronic si nanoacid hialuronic, cu capacitatea inalta de a patrunde atat in straturile superficiale, cat si in cele profunde ale pielii, avand ca efect diminuarea aspectului ridurilor.

Moleculele de acid hialuronic sunt inglobate in baze de creme naturale, ce poseda un grad ridicat de adaptare la textura pielii si conditiile climaterice.

Efectul antirid este potentat prin utlizarea extractului de evodia, bogat in evodiaminer, si rutaecarpine, ce imbunatatesc microcirculatia din straturile pielii, crescand aportul de nutrienti si oxigen, indispensabile procesului de regenerare si de sinteza a colagenului nativ.

Descopera cosmeticele anti-age ale Laboratoarelor Fiterman si transforma in realitate visul fiecarei femei de a fi frumoasa la orice varsta!

Stim ca ridurile din jurul ochilor sunt primele care isi fac aparitia. Pentru a le estompa si a-ti oferi o privire intinerita, Laboratoarele Fiterman au creat Crema contur ochi anti-age HA. Iar pentru a reduce liniile fine si a redesena conturul fetei poti folosi Crema masca anti-age HA.

Iata de ce merita sa incerci solutiile profesionale anti-age create de Laboratoarele Fiterman:

Crema masca anti-age HA– Mai mult decat o crema de noapte si mai mult decat o simpla masca, un tratament facial profesional care poate fi utilizat acasa.

Usor de utilizat, caci nu necesita clatire, Crema masca Anti-age HA ofera solutia ideala si la indemana in lupta cu semnele lasate de trecerea timpului.

Crema contur ochi anti-age HA– cu o textura delicata, ce permite absorbtia imediata in piele, stimuleaza microcirculatia pielii din zona ochilor, reduce liniile fine si ridurile, efectele fiind vizibile in cel mai scurt timp.

Fiterman Pharma este recunoscuta pentru cei peste 20 de ani de excelenta in fabricarea de medicamente, suplimente, dispozitive medicale si cosmetice.

Ne gasiti si pe pagina noastra de Facebook: https://www.facebook.com/CosmeticeLaboratoareleFiterman/

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din frumusete-ingrijire

Expertul Acasa.ro, dr Cristina Ciuca, medic oftalmolog

Experti Sanatate

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie: Cum sa iti stimulezi imunitatea toamna?

Experti Sanatate

Sfatul expertului


Citeste pe ele.ro

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie: Feniculul previne cancerul. Descopera-i toate beneficiile!

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie

Pune o intrebare