Frumusete & Ingrijire

#trandafiri #crema #celulita #piper

Fa-ti din crema zilnica de ingrijire un aliat de nadejde impotriva celulitei!

Un corp armonios, cu o piele neteda si ferma este idealul oricarei femei, insa un ritual constiincios de ingrijire, cu produse specializate si naturale, este cheia catre un aspect frumos si sanatos.

Eficienta, naturala si cu arome desavarsite, gama ROSE PEPPER APIVITA imbina ingrijirea corporala zilnica cu un tratament holistic anticelulita, oferind fermitate si remodelare corporala pe tot parcursul anului.

Produsele au proprietati hidratante puternice si o aroma revitalizanta de trandafir si piper, ce relaxeaza simturile si confera o stare de bine, lasand pielea cu un aspect tonifiat si catifelat.

Datorita continutului ridicat de ingrediente naturale, de pana la 100%, gama Rose Pepper poate fi utilizata zilnic, imbinand perfect ingrijirea corporala cu tratamentul anti-celulitic.

Ce contine gama ROSE PEPPER?

Ser intensiv pentru fermitate si remodelare corporala 150 ml: cu extract de ardei rosu, trandafir, piper negru si alte 12 uleiuri esentiale pretioase, actioneaza in profunzimea pielii si elimina grasimile localizate, in mod natural. Cu absorbtie imediata, imbunatateste elasticitatea, fermitatea si revitalizeaza aspectul pielii. Pret: 125.99 lei

Crema pentru fermitate si remodelare corporala 150 ml: cu extract de piper roz si 97% ingrediente naturale, confera fermitate si mentine elasticitatea pielii, prin combaterea grasimii localizata pe solduri, coapse si talie. Pielea ramane hidratata si revitalizata, iar uleiurile esentiale de trandafir, ienupar si piper negru revigoreaza simturile si confera o stare de bine. Pret: 125.99 lei

Ulei de masaj pentru remodelare corporala 150 ml: cu 100% ingrediente de origine naturala, extract de piper roz si o combinatie activa de 15 uleiuri esentiale, uleiul de corp Rose Pepper stimuleaza microcirculatia, detoxifiaza si elimina retentia de apa (imbunatatind aspectul si textura pielii), regenereaza celulele epidermei, hidrateaza si netezeste. Pret: 110.99 lei

Gel de dus cu uleiuri esentiale 300 ml: cu 84% ingrediente naturale, curata delicat si mentine hidratarea naturala a pielii, ofera protectie antioxidanta si actiune antiseptica eficienta. imbogatit cu uleiuri esentiale de trandafir, piper negru si ienupar, relaxeaza simturile si confera o stare de bine. Pret: 53.99 lei.

Gama ROSE PEPPER NU contine parabeni, silicon, ulei mineral, propilen glicol, etanolamina, ftalati.

Mai multe informatii despre aceasta gama gasiti in magazinul APIVITA din Baneasa Shopping City, farmaciile Sensiblu sau pe facebook.com/Apivita.Ro sau apivita.com.

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din frumusete-ingrijire

Expertul Acasa.ro, dr Cristina Ciuca, medic oftalmolog

Experti Sanatate

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie: Cum sa iti stimulezi imunitatea toamna?

Experti Sanatate

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie: Feniculul previne cancerul. Descopera-i toate beneficiile!

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie

Pune o intrebare


Citeste pe ele.ro

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie: Adevarul despre MURATURI

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie

Pune o intrebare