Frumusete & Ingrijire

#epilare definitiva #epilare #cancer

Epilarea definitiva poate provoca cancer! Adevarat sau fals?

Fiind foarte “la moda” in ultimii ani, epilarea definitiva este foarte apreciata nu numai de femei dar si de barbati. Dar, am tot auzit recent persoane care sustin ca epilarea definitiva cu laser poate cauza cancer si sunt speriate de acest aspect.

Dupa lungi discutii cu medici dermatologi, nu exista astfel de riscuri!

Potrivit acestora, laserul nu este o lumina care dauneaza corpului daca este aplicat sub atenta observatie a specialistilor.

Efectele secundare despre care se tot povesteste pe internet, sunt cauza nerespectarii unor reguli stricte ale procedurilor sau tratamentul a fost efectuat de persoane nespecializate.

Doar apeland la saloane de infrumusetare care detin aparatura performanta si unde terapeutii au training-uri de specialitate, poti fi sigura ca procedura decurge asa cum trebuie.

Tratamentul de epilare definitiva NU provoaca cancer.

De ce?

Lumina laser care indeparteaza parul actioneaza doar asupra foliculilor firelor de par. Tehnologia avansata a dispozitvului Ecolaser II, nu permite luminii laser sa afecteze tesuturile din jur. Riscul pentru cancerul de piele este crescut doar in cazul razelor UV foarte puternice ale soarelui atunci cand nu sunt respectate anumite reguli cum ar fi: ore nepotrivite de plaja sau expunerea fara protectie cu SPF ridicat.

Parerea specialistor despre epilarea definitiva este ca acest tip de terapie ofera rezultate foarte bune daca este aplicat corect si daca este folosit un dispozitiv performant special creat pentru acest tip de tratament. De asemenea, terapeutii trebuie sa aiba training de specialitate si sa stie sa determine corect valorile tipului de piele si par si sa selecteze corect programul cu care se lucreaza pentru a obtine rezultate uimitoare.

Cu acestea fiind spuse, epilarea definitiva este un tip de tratament cosmetico-medical, cu riscuri minime datorita tehnologiei disponibile in saoanele de infrumusetare si a experientei si expertizei specialitstor terapeuti.

La salonul de infrumusetare Chic Salon din Bucuresti, sunt intrunite toate aceste conditii si mai mult, terapeutii sunt si traineri nationali iar dispozitivul Ecolaser II este cel mai performant dispozitiv de epilare definitiva ce foloseste tehnologia Laser Dioda si beneficiaza si de un sistem de racire avansat Micro Channel care presupune cea mai noua tehnologie de racire cu microcanale pentru mai multa siguranta a pacientului si un grad de comfort crescut, minimalizand durerea.

In acest videoclip puteti descoperi mai multe detalii despre tratamentul cu Ecolaser II.

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din frumusete-ingrijire

Expertul Acasa.ro, dr Cristina Ciuca, medic oftalmolog

Experti Sanatate

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie: Cum sa iti stimulezi imunitatea toamna?

Experti Sanatate

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, dr Muheidli Chadi: Fertilizare in vitro cu ovocite donate. Indicatii si sanse de reusita

Expertul Acasa.ro, dr Muheidli Chadi, medic specialist obstetrica-ginecologie

Pune o intrebare


Citeste pe ele.ro

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului