Frumusete & Ingrijire

#Dr. Organic #rasfat #aloe vera

E vremea pentru un rasfat natural cu produse din gama Dr. Organic Aloe Vera

Zilele insorite s-au intors! Gandul iti zboara inevitabil la vacante si la mici escapade la mare. Pentru ca experienta sa fie desavarsita, adauga la toate acestea o senzatie de confort si revigorare cu gelul de curatare pentru par si corp, pe baza de Aloe Vera, de la Dr. Organic. Acesta iti va calma si rasfata pielea proaspat expusa la soare. in plus, gratie proprietatilor sale versatile, este ideal de luat in vacanta.

Tot acum este momentul sa acorzi mai multa atentie si felului in care ingrijesti axilele, pentru a te simti mereu fresh si protejata.

Inspirat de beneficiile miraculoase ale plantei Aloe Vera asupra pielii, Dr. Organic a creat doua produse ideale pentru ingrijirea pielii si protectia axilei. Este vorba de un gel de dus cu Aloe Vera organica pentru par si corp si un deodorant delicat, dar extrem de eficient.

Iata de ce produsele Dr. Organic ofera o ingrijire ideala:

Gel curatare par si corp, cu Aloe Vera

Este un produs revigorant, linistitor, pe baza de Aloe Vera organica, ce ajuta la calmarea si refacerea pielii uscate si sensibile. Acest gel bioactiv curata instantaneu, lasand in urma o senzatie de piele sanatoasa, moale si restructurata. Are un parfum natural si proaspat. Poate fi folosit cu succes si pentru spalarea parului, oferindu-i acestuia hidratare si catifelare.

Deodorant cu Aloe Vera

Un roll-on crema lichid antibacterian, ideal pentru cea mai sensibila piele, creat pe baza de Aloe Vera organica certificata, ulei de floarea soarelui, muschi islandez si vitamina E. Proprietatile calmante ale plantei Aloe Vera ofera protectie de durata, delicata cu pielea. Nu contine aditivi chimici daunatori.

Dr. Organic transpune cu succes beneficiile plantelor in produsele sale, creand formule organice, fara compusi chimici daunatori (precum parabeni, SLS, ftalati, Polyethylene Glycol etc.), prietenoase cu pielea si mediul inconjurator. Acestea sunt disponibile in farmaciile Sensiblu.

Mai multe informatii despre produsele Dr. Organic gasiti pe www.dr-organic.ro si pe pagina de Facebook: https://www.facebook.com/DrOrganicRomania/.

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din frumusete-ingrijire

Expertul Acasa.ro, dr Cristina Ciuca, medic oftalmolog

Experti Sanatate

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie: Cum sa iti stimulezi imunitatea toamna?

Experti Sanatate

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie: Feniculul previne cancerul. Descopera-i toate beneficiile!

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie

Pune o intrebare


Citeste pe ele.ro

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, dr Manuela Ravescu – medic dermatolog: Cea de-a patra stare de agregare a materiei, in sprijinul esteticii

Expertul Acasa.ro, dr Manuela Ravescu – medic dermatolog

Pune o intrebare