Frumusete & Ingrijire

#organic india #stare de bine #sanatate

Descopera Adevarata Stare de Bine cu ORGANIC INDIA!

Suplimentele alimentare naturale din cele mai renumite si eficiente plante medicinale indiene si ceaiurile Tulsi (Busuioc Sfant), 100% certificate organic pe 3 continente, aduc in Romania Adevarata Stare de Bine!

Bazele ORGANIC INDIA au fost puse in anul 1990 in India, de catre americanul Yoav Lev, care a conceput un proiect extraordinar ce avea sa schimbe aspectul agriculturii din nordul Indiei, prin introducerea culturilor 100% organice.

Astazi compania produce in mod sustenabil, prin agricultura organica, produse pentru imbunatatirea vietii, de o calitate exceptionala, ce sunt distribuite si apreciate in peste 50 de tari printre care SUA, Japonia, Singapore, Australia, Israel, Marea Britanie, Luxemburg, Franta, Belgia si Suedia.

ORGANIC INDIA inseamna angajament absolut fata de calitate

Toate produsele ORGANIC INDIA au in compozitia lor cele mai renumite si eficiente plante medicinale indiene, in forma integrala, utilizate de mii de ani si in Ayurveda, 100% certificate organic in Europa, SUA si India. Plantele utilizate sunt recoltate exclusiv din lant propriu, iar metodele unice de cultivare, recoltare si procesare le protejeaza eficienta si integritatea nutritionala.

Cercetarea si dezvoltarea produselor au fost coordonate de Dr. Narendra Singh, specialist cu peste 40 de ani de experienta în Ayurveda si in domeniul plantelor medicinale indiene, Director al Institutului International de Medicina Naturista.

ORGANIC INDIA nu foloseste in niciun stadiu al productiei pesticide sintetice, erbicide, ingrasaminte sau alte tratamente chimice si produsele nu contin organisme modificate genetic (Certificare Non-GMO).

Printre cele mai cunoscute plante din compozitia produselor ORGANIC INDIA se numara:

  • Tulsi (Busuioc Sfant) – considerat Regina Plantelor Medicinale pentru beneficiile sale multiple si energia sa transformatoare: are efect puternic adaptogent, antidepresiv, este bogat in antioxidanti si astfel eficient impotriva procesului de imbatranire prematura a organismului;
  • Neem – antibiotic natural, purifica sangele, adjuvant eficient in probleme ale pielii, acnee, infectii, candida;
  • Ashwagandha – cunoscuta si sub denumirea de Ginseng Indian, are puternic efect anti-stres, revigoreaza organismul, sustine sexualitatea si sanatatea sistemului reproducator atat in cazul femeilor cat si al barbatilor;
  • Shatavari – echilibreaza nivelul de hormoni, imbunatateste calitatea mucusului cervical, bogata sursa de estrogeni naturali, amelioreaza simptomele asociate cu menstruatia si este un adjuvant eficient in menopauza; Shatavari este considerata in Ayurveda planta fertilitatii, cunoscuta ca fiind eficienta si in stimularea lactatiei;
  • Brahmi (Gotu Kola) – puternic adaptogen cu actiune benefica in tulburarile psihice, anxietate, depresie, imbunatateste memoria si sprijina claritatea mentala;
  • Psyllium – are un continut ridicat de fibre alimentare, suport eficient in diete sanatoase si benefic in curele de slabire;
  • Turmeric – antiinflamator natural, bogat in antioxodanti, benefic pentru sanatatea incheieturilor dar si pentru o digestie sanatoasa;
  • Ghimbir - bogat in vitamine si minerale, are efect energizant, stimuleaza metabolismul si arderea grasimilor, regleaza digestia;
  • Triphala – eficienta in curatarea naturala a colonului si in optimizarea absorbtiei nutrientilor, previne constipatia si regleaza tranzitul intestinal, combate balonarea;

Produsele ORGANIC INDIA contin plante cultivate si procesate prin metode ce le protejeaza integritatea nutritionala, in acord cu cele mai inalte standarde internationale: HACCP, GMP, Kosher si ISO 9001-2008.

Beneficiile consumului de produse certificate organic sunt demonstrate in studii stiintifice, recomandarile specialistilor avand la baza urmatoarele aspecte:

  • Calitatea nutritionala superioara a produselor organice – mai multi nutrienti, nealterati de prelucrare chimica;
  • Efectele nocive pe care le au substantele chimice din produsele conventionale asupra sanatatii;
  • Impactul benefic al culturilor organice asupra mediului inconjurator – regenerarea solului, protejarea faunei, diminuarea poluarii aerului, apei si a solului.

Modelul si viziunea ORGANIC INDIA, dar si curajul de a infrunta toate dificultatile intampinate in acest demers extraordinar, se bucura de aprecierea unor personalitati recunoscute in toata lumea:

Dr. Mercola, unul dintre cei mai cunoscuti autori ai publicatiei New York Times si fondatorul Mercola.com, cel mai vizitat site dedicat sanatatii prin metode naturiste, spune: „Felicitari ORGANIC INDIA pentru angajamentul si integritatea sociala si pentru toate realizarile pe care au reusit sa le indeplineasca printr-o abordare sustenabila si holistica a agriculturii organice, in favoarea tuturor, in ciuda dificilelor obstacole. Sunt un fenomenal model de urmat.”

Detalii despre produsele ORGANIC INDIA si despre distributia acestora sunt disponibile pe www.organicindia.ro.

Descopera beneficiile celor mai renumite plante medicinale indiene oferite cu iubire si constiinta de ORGANIC INDIA si intra in Comunitatea #AdevarataStareDeBine!

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din frumusete-ingrijire

Expertul Acasa.ro, dr Cristina Ciuca, medic oftalmolog

Experti Sanatate

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie: Cum sa iti stimulezi imunitatea toamna?

Experti Sanatate

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie: Gustari sanatoase pe care le putem da copiilor la scoala

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie

Pune o intrebare


Citeste pe ele.ro

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie: Feniculul previne cancerul. Descopera-i toate beneficiile!

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie

Pune o intrebare