Frumusete & Ingrijire

#epilare #frumusete #ingrijire #depilar sistem

Depilar System™ - o metoda revolutionara de epilare definitiva fara a folosi Laser sau IPL

ADVERTORIAL

Cu puf? Cu par? tepoasa? Sunt cuvintele pe care nu vrem sa le auzim daca dorim sa avem o piele moale, catifelata si fara probleme. Anuntand cea mai recenta tehnologie de epilare, Depilar System™ foloseste cele mai noi cercetari stiintifice din domeniu pentru a oferi o metoda eficienta si accesibila pentru indepartarea de durata a firelor de par nedorite, indiferent de sex, rasa, culoare si tip de par. Nici un alt produs pentru indepartarea parului nu este la fel de eficace pe toate tipurile de piele si par.

Dezvoltata de o echipa de cercetatori din Scandinavia, noua formula, recent consolidata, bazata pe enzime a lui Depilar System™, construita pe sinergia dintre enzimele proteolitice Trypsina si Chemotrypsina, ofera eficacitate mai mare decat orice alt produs de acest gen de pe piata, inclusiv fata de prima generatie de produse bazate pe enzime si fata de tratamentele cu laser, IPL si electroliza. Conform testelor de laborator, Depilar System™ are o activitate de 5-10 ori mai mare decat orice enzima a altor tratamente existente, iar un set complet de tratamente Depilar System™ costa mai putin de jumatate fata de un tratament alternativ de indepartare a parului.

Folosit in spa-uri sau in saloane de infrumusetare de catre esteticieni profesionisti, Depilar System™ este aplicat imediat dupa traditionala epilare cu ceara pentru a atinge si descompune foliculii pilosi. Depilar System™ actioneaza descompunand celulele care produc cresterea parului - localizate la baza foliculilor - si care sunt accesibile numai cand firul de par este in crestere ( in faza anagena).

Depilar System™ este format din doua geluri – un inhibitor si un activator - ambele se aplica pe zona tratata imediat dupa epilarea normala cu ceara, zahar sau dupa indepartarea parului de pe o zona mai mica, cum ar fi sprancenele sau buza superioara, prin pensare. Cand Depilar System™ ajunge la celulele de crestere a parului, in partea de jos a foliculilor pilosi, lasati deschisi dupa epilare, va avea loc un proces organic asupra acestora. Combinatia unica de Tripsina si Chemotripsina descompune structura celulelor producatoare de par, distrugandu-le si va preveni in mod eficient cresterea parului si veti obtine un corp fara parul nedorit.

Un tratament cu Depilar System™ dureaza aproximativ 1 - 10 minute, in functie de zona tratata. Cum nu sunt active toate celulele de par in acelasi timp, repetati tratamentul cu regularitate la 4 -6 saptamani pe o perioada de 16-24 luni pentru a distruge in mod eficient TOATE celulele de par in timpul ciclului lor de crestere.

Despre Depilar System

Depilar System™ este un produs Norlab, fabricat in SUA de Norlab USA si nu a fost testat pe animale. pentru mai multe informatii vizitati www.depilarsystem.ro. North GMD este unic distribuitor pentru Romania al produselor profesionale pentru epilare definitiva Depilar System™.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din frumusete-ingrijire

Expertul Acasa.ro, dr Cristina Ciuca, medic oftalmolog

Experti Sanatate

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie: Cum sa iti stimulezi imunitatea toamna?

Experti Sanatate

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, dr Manuela Ravescu – medic dermatolog: Cea de-a patra stare de agregare a materiei, in sprijinul esteticii

Expertul Acasa.ro, dr Manuela Ravescu – medic dermatolog

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie: Cum sa iti stimulezi imunitatea toamna?

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie

Pune o intrebare