Frumusete & Ingrijire

#scapa de grasimea abdominala #grasime abdominala #remedii grasime abdominala

De ce trebuie sa scapi de grasimea abdominala?

Oricine a incercat vreodata sa scape de grasimea acumulata in zona abdomenului, stie cat de dificil poate fi sa o dai jos. De cele mai multe ori, indiferent ca este vorba despre femei sau barbati, grasimea abdominala este prima care se castiga si ultima care se da jos. Daca vrei sa iti subtiezi talia si sa scapi de burtica, afla de la expertii SKiN MedSpa ce tipuri de grasime exista, care sunt riscurile asociate cu grasimea abdominala si ce poti face pentru a scapa de ea intr-un mod cat mai eficient.

Stiai ca grasimea de pe burta nu este doar un moft sau o problema superficiala de estetica? Stratul adipos din zona abdomenului poate provoca probleme serioase de sanatate.

Corpul uman are doua tipuri de grasime: grasime subcutanata si grasime viscerala. Grasimea subcutanata este un tip de grasime corporala care poate fi gasita direct sub piele, pe intreg corpul, dar mai frecvent in zona sanilor, a stomacului, soldurilor, coapselor sau feselor. Aceasta nu este periculoasa pentru sanatate si nu acopera organele interne. De asemenea, pentru ca se poate gasi in apropierea muschilor, este prima care se topeste in momentul in care incepi sa incluzi miscarea in viata ta si sa adopti un stil de viata sanatos.

Pe de alta parte, grasimea viscerala este ascunsa si se aduna in jurul organelor interne vitale, precum ficatul, inima, plamanii sau intestinele. Acest tip de grasime este mai greu de gestionat, deoarece se poate localiza chiar si in muschi. Pentru ca situatia sa fie si mai complicata, grasimea viscerala ramane neatinsa chiar si atunci cand faci sport, deoarece organismul uman este programat genetic sa faca stocuri si sa le pastreze pentru situatia in care s-ar confrunta cu o foamete si ar trebui asigurata supravietuirea.

Tocmai de aceea, cei care au vrut sa scape de burtica au observat ca aceasta se topeste in timp si cu efort sustinut, insa ultimii centimetri de grasime acumulata in zona taliei implica vointa de fier, un antrenament si un regim draconic, mai ales daca obiectivul este ca “patratelele” de pe abdomen sa se vada cu ochiul liber.

Persoanele care au grasime viscerala in jurul taliei sunt predispuse la boli cardiovasculare, diabet zaharat de tip 2 si tensiune arteriala, colesterol marit, sensibilitate la insulina, sindrom metabolic, obezitate, artrita, disfunctii hormonale sau anumite tipuri de cancer, iar rata de a dezvolta una dintre aceste afectiuni este mare. De ce? Pe langa toate neplacerile asociate,  grasimea din zona burtii produce un nivel ridicat de inflamatie in corp. Din pacate, orice factor inflamator poate declansa la randul lui o gama variata de afectiuni, in functie de sensibilitatile fiecarui organism in parte.

Tocmai de aceea medicii considera pacientii cu o talie mai mare de 100 de centimetri, in cazul barbatilor, si 90 de centimetri, in cazul femeilor, ca fiind dintr-o categorie cu risc ridicat de a dezvolta afectiunile enumerate mai sus. Practic, orice persoana care are nevoie de haine de marimea XL trebuie sa vada un medic pentru a se asigura ca nu are probleme de sanatate ascunse si ca procentul de grasime viscerala este tinut sub control.

Mai mult decat atat, grasimea viscerala ingreuneaza fluxul sanguin sanatos si detoxifierea organismului. Indiferent de numarul de kilograme, persoanele care au cea mai mare parte a grasimii depozitata sub talie, pe coapse, fese si picioare nu prezinta aceleasi riscuri precum persoanele care au tendinta genetica de a acumula procentul cel mai mare de grasime in zona abdomenului.

Cei care doresc sa scape de grasimea viscerala trebuie sa adopte unui stil de viata sanatos, concentrandu-se pe consumul de alimente nutritive si sa reduca cat mai mult produsele procesate sau cele care contin mult zahar.

O alta metoda eficienta este si urmarea unui plan de exercitii care sa includa antrenamente de forta, ce pot sa arda un numar mare de calorii, de cel putin trei ori pe saptamana. Si somnul si stresul joaca un rol important, intrucat oboseala (fizica si psihica) scade rata metabolica, adica numarul de calorii arse de catre organism.

Stim insa ca toate sfaturile de mai sus sunt usor de zis si greu de aplicat. De aceea, expertii SKiN MedSpa au si alte instrumente care te pot ajuta sa iti reduci considerabil stratul de grasime de pe abdomen, fara sa fii nevoit sa faci eforturi ce par, pe buna dreptate, supraomenesti, mai ales la inceput de drum.

In primul rand, dietele fade si antrenamentele din cauza carora nu te mai ridici din pat reprezinta principalele motive pentru care rata de succes a celor care incearca sa scape de burtica este atat de mica.

In al doilea rand, un procent covarsitor de persoane renunta la orice modificare pentru ca nu vad suficient de rapid vreun rezultat. Pe de alta parte, cat poti rezista poftelor si senzatiei de nesatietate daca rezultatele obtinute nu sunt suficient de motivante sau de rapide?

Cunoastem toate aceste probleme si de aceea, la SKiN MedSpa, poti scapa de grasimea de pe abdomen si altfel! Credem cu tarie ca schimbarile mici, realizate progresiv si in mod etapizat sunt mult mai usor de respectat pe termen nedefinit. De asemenea, cand incepi sa scazi in greutate si vei vedea rezultatele, te vei indragosti de noua ta imagine, iar ceea ce pare acum extrem de greu de realizat va fi mult mai usor cand vei vedea cat de bine arata hainele pe noua ta silueta! Si nici macar nu va trebui sa faci un efort considerabil sau sa fii nevoit sa pasesti in afara zonei tale de confort pentru asta.

Tehnologiile de ultima generatie permit distrugerea selectiva a celulelor adipoase fara durere, fara efort si au efecte permanente. Din fericire, exista mai multe tratamente de remodelare corporala, asadar ai de unde alege!

Cu siguranta ai auzit de criolipoliza sau slabirea prin inghetare, o metoda non invaziva, sigura si nedureroasa daca este realizata cu dispozitive certificate. Criolipoliza efectuata de dispozitivul premium CoolTech® elimina prin inghetare doar celulele adipoase. Se obtine un efect de liposuctie, adica celulele de grasime sunt eliminate din organism, insa complet natural, fara durerea si chinul recuperarii produse de interventia chirurgicala clasica. Criolipoliza este un tratament  si pentru doamne, si pentru domni, iar pretul pentru slabirea prin inghetare este unul accesibil.

Dispozitivul Vanquish ME™ reuseste aceleasi performante, fiind considerat ultima descoperire in tratamentul nechirurgical al grasimii abdominale si de pe coapse, folosindu-se insa de undele de radiofrecventa de mare putere, care distrug prin incalzire celulele adipoase. Corpul elimina in mod natural celulele de grasime, ceea ce se traduce printr-o scadere in centimetri a zonei tratate. Bonusul oferit de tehnologia Vanquish ME™ este ca acopera printr-o singura aplicare atat abdomenul, cat si soldurile, adica manerele dragostei, fapt ce il plaseaza in topul alegerii doamnelor si domnilor care vor sa scape si de stratul de grasime de pe flancuri.

Si LPG® poate reprezenta solutia potrivita, atunci cand rata metabolica nu mai este la acelasi nivel sau daca te confrunti cu un grasimea incapatanata. incepand cu prima sedinta tratamentul de remodelare corporala LPG reactiveaza eliberarea naturala a grasimii, astfel ca, dupa 3 sedinte, talia se subtiaza in medie cu 3 centimetri.

Cand insa exista mai multe kilograme in plus, dispozitivul BodySculptor ExCell+, cu efect de slabire si wellbeing, poate fi ceea ce ai nevoie. Acest tratament de remodelare corporala reduce grasimea viscerala si remodeleaza conturul corporal. Studiile clinice au demonstrat eficacitatea sa imbatabila in ceea ce priveste slabirea rapida: se pierd chiar si 2 marimi de haine dupa 12 sesiuni de tratament.

Te chinui sa scapi de grasimea abdominala? Ai nevoie de rezultate rapide? Vino la clinica SKiN MedSpa Bucuresti! Vei beneficia de tehnologie de ultima generatie si specialisti care te vor ajuta cu un plan de tratament personalizat, cu adevarat eficient in atingerea siluetei indelung visate, dar si de preturi accesibile si oferte permanente! Programeaza-te la 0729 740 704 sau scrie-ne pe la adresa contact@skinmedspa.ro.

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din frumusete-ingrijire

Expertul Acasa.ro, dr Cristina Ciuca, medic oftalmolog

Experti Sanatate

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie: Cum sa iti stimulezi imunitatea toamna?

Experti Sanatate

Sfatul expertului


Citeste pe ele.ro

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului