Frumusete & Ingrijire

# ingrijire piele catifelata #piele catifelata #ingrijire piele

Cum sa ai pielea catifelata in zilele de vara

Captivanta, fascinanta, uimitoare – superlativele unei femei care stie ce vrea, mai ales in zilele calduroase de vara, cand are nevoie mai mult decat oricand sa straluceasca. Iar cum micile detalii dicteaza intotdeauna perfectiunea, ai nevoie de un aliat de incredere pentru ingrijirea pielii tale.

Ingrijire cu aloe vera si ulei de avocado

Bucura-te in aceasta vara de o lotiune de corp delicata si usoara, imbogatita cu ulei de avocado pentru hranirea pielii tale si aloe vera pentru senzatia de prospetime si racoare.

Dedicat tie, Body Gelee, reuneste cele doua ingrediente speciale intr-un singur produs, iar tu te bucuri linistita de zilele cu soare, fie ca esti la piscina sau la o terasa cool.

Delicat si racoritor ca o ploaie de vara, Body Gelee este disponibil in cele cinci arome EAU de SABON - Iasomie, Paciuli-Lavanda-Vanilie, Green Rose, Citrus Blossom si Mosc.

In fiecare zi iti doresti sa pleci de acasa, zambitoare, purtand o tinuta chic si aratand precum un superstar? Incepe fiecare dimineata prin a utilizand Body Gelee, pentru ca fiecare zi sa se transforme intr-o zi pe care sa ti-o amintesti intotdeauna.

#Skin Food & #DailyRoutine – like a beauty instagrammer

#SkinFood pentru o piele hidratata ce radiaza sanatate chiar si dupa expunerea la soare. Produsul este ambalat in borcan cu filet si este recomandat a se folosi dupa curatarea pielii cu gel, ulei de dus, lapte de baie sau sapun lichid exfoliant.

#DailyRoutine, Body Gelee este un produs destinat ingrijirii zilnice, pentru toate tipurile de piele.

Din Dragoste de arta

Pentru ca atunci cand vorbesti de BodyGelee, te referi si la perfection of art in just an image. Luna aceasta, Burhan Marius, prin lucrarea ”Reality”, inspirata din colectia Sabon, vorbeste de atmosfera unui disc ce se aude in surdina unui pick-up, dintr-o cafenea uitata din Lisabona, unde timpul sta intotdeauna in loc.

Peisajul, oamenii si istoria te duc, poate pentru o clipa, intr-un moment in care cotidianul este doar un detaliu. Un royal passport catre fericire.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din frumusete-ingrijire

Expertul Acasa.ro, dr Cristina Ciuca, medic oftalmolog

Experti Sanatate

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie: Cum sa iti stimulezi imunitatea toamna?

Experti Sanatate

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie: Vedeta lunii septembrie: anghinarea. De ce merita cumparata?

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie

Pune o intrebare


Citeste pe ele.ro

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului