Frumusete & Ingrijire

#beneficii colostru #colostru #frumusete piele #frumusete #lapte

Colostrul – secretul pielii frumoase

Este bine stiut faptul ca acest element special al naturii - colostrul - are calitati remarcabile in tratarea diverselor afectiuni. Colostrul este laptele mamiferelor-femela pentru puii lor in primele 24 pana la 72 de ore de viata ale acestora. Acesta constituie o substanta naturala unica, compusa din alte peste 250 de substante naturale care au ca functie principala protejarea si regenerarea celulelor in organismul uman.

Citokinele laptelui accelereaza vindecarea ranilor, imbunatatesc hidratarea si hranirea pielii, stimuleaza regenerarea si cresterea diviziunii stratului germinal al epidermei. De asemenea, colostrumul contine un factor de crestere epiteliala (EGF) care protejeaza si stimuleaza cresterea celulelor epiteliale si un factor de crestere pentru fibrolaste care repara leziunile si micsoreaza inflamatiile.

Pe langa vitamine, minerale si aminoacizi esentiali, colostrumul contine o foarte puternica doza de factori de imunitate si crestere, inclusiv FCE (Factorul de Crestere a Epidermei), un factor de crestere epidermica apartinand citokinelor care stimuleaza si repara epiderma.

Colostrul ajuta organismul sa continue procesele normale de crestere si regenerare ale musculaturii, cartilagiilor, oaselor, tendoanelor si celulelor nervoase imbatranite sau afectate, sa obtina energie din grasimi, prin ardere, contribuie la reconstructia ADN-ului, sa vindece mai rapid ranile, arsurile, inflamatiile (atat intern cat si extern), sa tina sub control infectiile si durerile.

Colostrul combate simptomele de imbatranire si determina regresia lor semnificativ, regenerand tesuturile si restabilind echilibrul celular.

Cel mai frecvent, se recomanda administrarea colostrului in imunologie, dermatologie, alergologie, chirurgie plastica si reconstructiva, oncologie, probleme vasculare estetice dar si in multe alte domenii.

Acordand o atentie deosebita studiului compozitiei si proprietatilor colostrului bovin, Ropharma a dezvoltat Activit Colostru Premium, un produs ce are la baza o combinatie unica de colostru bovin colectat in primele 6 ore dupa primul muls si Vitamina c, care potenteaza in mod eficient efectele acetuia asupra organismului.

Beneficii Activit Colostru Premium

  • Activeaza si regleaza functia imunitara;
  • Asigura sanatatea sistemului digestiv;
  • Are efect adjuvant antiviral, antibacterian, antimicotic si antiparazitar;
  • Combate simptomele de imbatranire si determina regresia lor semnificativa, regenerand tesuturile si restabilind echilibrul celular;
  • Ajuta la prevenirea recurentei infectiilor si la reducerea microorganismelor patogene;
  • Reduce efectele secundare in cazul administrarii de antibiotice;
  • Creste randamentul fizic si intelectual;
  • Creste starea generala de bine, precum si calitatea vietii.

Produsul Activit Colostru Premium poate fi achizitionat de pe site-ul Ropharma sub forma pachetului promotional 2+1 Cadou pentru a sustine imunitatea intregii familii.

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din frumusete-ingrijire

Expertul Acasa.ro, dr Cristina Ciuca, medic oftalmolog

Experti Sanatate

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie: Cum sa iti stimulezi imunitatea toamna?

Experti Sanatate

Sfatul expertului


Citeste pe ele.ro

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie: 5 beneficii ale MUSTULUI

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie

Pune o intrebare