Frumusete & Ingrijire

#Himalaya Herbal Healthcare Romania #Himalaya Drug Company #himalaya

Cand ficatul tau are nevoie de intariri, cheama Liv.52

Gandeste-te la cate e-mail-uri ai raspuns astazi, la cate telefoane, la cate documente ai lucrat, cate ferestre ai avut deschise pe calculator. Suprapune peste toate astea si gandurile organizatorice legate de gradinita copiilor, cumparaturi, masina de luat de la service, drumul la banca, telefoanele pe care le-ai tot amanat, facturile pe care nu mai apuci sa le platesti. Si apoi mai adauga orele petrecute la volan, cele cateva drumuri sa rezolvi niste comisioane si gandeste-te ca, daca ai face toate aceste activitati in acelasi timp, tot ai fi un incepator pe langa fiactul tau care indeplineste 500 de functii diferite in acelasi timp.

Ficatul este un organ puternic si are o functie aproape miraculoasa de regenerare. De aceea este un fel de piesa de rezistenta a organismului nostru, fiind responsabil de digestie, de mentinerea functiilor metabolice, de detoxifierea organismului. Daca ficatul sufera, intreg organismul este afectat. Din cand in cand ficatul are nevoie de ajutor pentru a putea face fata actiunii distructive a diverselor toxine, a medicamentelor sau a alcoolului.

Cand ficatul are nevoie de ajutor


Himalaya Herbal Healthcare are un aliat perfect pentru ficatul tau: Liv.52, un produs hepatoprotector preparat 100% din plante. Cu o traditie mondiala de aproape 60 de ani, Liv.52 poate fi folosit la orice varsta si se gaseste sub trei forme de prezentare: tablete pentru adulti si tablete cu concentratie dubla DS pentru adulti, dar si sirop pentru copii. Liv.52 ajuta in procesul de regenerare hepatocelulara, impiedica incarcarea cu grasimi a ficatului, sustine functia hepato-biliara, stimuleaza eliminarea secretiilor biliare din vezica biliara, stimuleaza functia digestiva, normalizeaza apetitul si imbunatateste digestia si asimilarea alimentelor.

Puterea miraculoasa a plantelor

Printre plantele care intra in compozitia acestui complex hepatoprotector natural se afla Capparis spinosa, un arbust raspandit in Bazinul Mediteranean, Afganistan si Pakistan, a carui scoarta este utilizata in medicina indiana ca tonic amar, diuretic si in afectiuni hepatice. O alta componenta din reteta Liv.52 este Cichorium intybus - Cicoarea - care face parte din flora spontana a Europei si Asiei, fiind folosita in toate sistemele de medicina traditionala pentru afectiuni hepato-biliare. Mandur bhasma este folosit in medicina ayurvedica in tratamentul hepatitei, iar Achilleea milefolium (Codita-soricelului) este recomandata de medicina traditionala in tratarea hepatitelor acute virale.

Cura de Liv.52 se recomanda atunci cand sunt semne ale suferintei hepatice (modificari ale parametrilor din sange, oboseala, apetit capricios, icter etc.), dar si preventiv, atunci cand se folosesc medicamente potential hepatotoxice (antibiotice, antiparazitare, atitermice, antiinflamatoare).

Produsele sunt distribuite de compania Prisum International Trading, ce detine dreptul de distribuitor pe piata romaneasca a produselor fabricate de Himalaya Drug Company – India – suplimente alimentare si produse cosmetice (adulti si copii). Pentru mai multe informatii despre produsele si serviciile Prisum International, va rugam sa vizitati: www.prisum.ro, www.hboutique.ro si pagina de Facebook Himalaya Herbal Healthcare Romania.

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din frumusete-ingrijire

Expertul Acasa.ro, dr Cristina Ciuca, medic oftalmolog

Experti Sanatate

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie: Cum sa iti stimulezi imunitatea toamna?

Experti Sanatate

Sfatul expertului


Citeste pe ele.ro

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, dr Manuela Ravescu – medic dermatolog: Cea de-a patra stare de agregare a materiei, in sprijinul esteticii

Expertul Acasa.ro, dr Manuela Ravescu – medic dermatolog

Pune o intrebare