Frumusete & Ingrijire

#fotoliu masaj #komoder #masa

6 motive esentiale pentru care trebuie sa iti cumperi un fotoliu cu masaj

In prezent, mai mult ca oricand, cu totii resimtim oboseala la sfarsitul programului de munca si stres datorat ritmului agitat in care traim zi de zi. Pentru a scapa de astfel de probleme, o solutie la indemana oricui este achizitionarea unor fotolii de masaj profesionale.

Datorita tehnologiei avansate cu care au fost dotate, aceste aparate au ajuns la performanta de a oferi un masaj corporal complex, fiind mai presus decat o sedinta de terapie intr-un salon de specialitate. Fotoliile de masaj sunt prevazute cu o gama foarte variata de functii speciale care ajuta la ameliorarea durerilor de spate, de picioare, de gat, precum si la eliminarea starilor de anxietate, fatigabilitate si depresie. Daca nu te-ai gandit niciodata la varianta de a cumpara un fotoliu masaj pe care sa il folosesti in confortul casei tale, iata sapte motive excelente pentru a face acest pas!

Ce avantaje ai daca alegi sa achizitionezi un fotoliu masaj?

Reduci nivelul de stres si oboseala resimtit de organism - Unul dintre cele mai importante beneficii de care te poti bucura daca folosesti un model de fotolii masaj este faptul ca ajuti organismul sa se relaxeze la sfarsitul unei zile obositoare, reducand efectele negative ale stresului. Odata cu stimularea circulatiei sanguine din puncte cheie ale organismului, muschii sunt detensionati, iar spatele este indreptat.

Te rasfeti cu un masaj profesional ori de cate ori simti nevoia - Fotoliile de masaj pot fi integrate cu usurinta in rutina de zi cu zi. Odata cu montarea unui fotoliu masaj acasa, nu mai este nevoie sa te duci la un centru spa pentru a beneficia de o terapie complexa. Astfel, rezolvi problema timpului pierdut pe drumul spre salon si, in schimb, iti poti umple orele libere cu activitati care iti fac placere si care te ajuta sa te relaxezi.

Te bucuri de confort - Daca alegi sa cumperi un model de fotolii masaj de relaxare, beneficiezi de un tratament adecvat in confortul propriei locuinte. La orice ora din zi si din noapte, tot ce trebuie sa faci este sa te asezi comod in fotoliu, sa alegi programul de masaj dorit si sa te relaxezi. Indiferent ca preferi un masaj rapid de zece minute sau, dimpotriva, este adeptul unui masaj corporal complet, cu siguranta te vei simti un alt om dupa!

Ai parte de un masaj personalizat - De multe ori, atunci cand apelezi la serviciile unui maseur profesionist, e nevoie sa ii explici care sunt zonele pe care le doresti masate si cat de multa presiune trebuie sa aplice. In schimb, un fotoliu de masaj este dotat cu un dispozitiv care memoreaza programul de masaj pe care il preferi. De asemenea, acesta contine mai multi senzori care au rolul de a alterna intensitatea masajului in functie de preferinte si nevoi.

Economisesti bani - Cel putin la prima vedere, multi oameni sunt de parere ca fotoliile de masaj au preturi mari si nu sunt accesibile pentru orice persoana. Daca privesti in ansamblu, acestea reprezinta o investitie pe termen lung, datorita beneficiilor pe care le ofera. Pe piata exista atat modele de fotoliu masaj ieftine, cat si mai scumpe, pentru toate gusturile si buzunarele.

Ai parte de intimitate - Fotoliile de masaj reprezinta solutia ideala in cazul in care nu te simti prea confortabil sa renunti la haine in fata unui maseur profesionist si sa te lasi pe mainile sale. Alegand acest tip de aparate, scapi de aceasta problema si te poti bucura de masaj la tine acasa, in intimitate.

Komoder ofera fotolii de masaj performante

Komoder, prima companie care a deschis in Romania industria fotoliilor de masaj, ofera o gama foarte variata de astfel de aparate. Produsele incluse in portofoliul Komoder fac parte din topul celor mai performante fotolii si scaune de masaj din lume, fiind proiectate si realizate de firme de succes precum iRest, Panasonic, Inada, Tokuyo si Rokol. Komoder pune la dispozitie 3 showroom-uri special amenajate in Bucuresti, Timisoara si Cluj Napoca, pentru ca oricine sa poata testa fotoliile de masaj comercializate.

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din frumusete-ingrijire

Expertul Acasa.ro, dr Cristina Ciuca, medic oftalmolog

Experti Sanatate

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie: Cum sa iti stimulezi imunitatea toamna?

Experti Sanatate

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie: Vedeta lunii septembrie: anghinarea. De ce merita cumparata?

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie

Pune o intrebare


Citeste pe ele.ro

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului