Frumusete & Ingrijire

#implanturi mamare #implanturi cu silicon #implanturi silicon #implanturi

4 lucruri pe care trebuie sa le stii despre implanturile mamare cu silicon

Una dintre cele mai solicitate interventii de chirurgie estetica solicitata de femei este cea de marirea sanilor. Implanturile de silicon sunt proteze mamare, utilizate in scopul maririi sanilor sau reconstructiilor mamare. Acestea sunt compuse din invelis si continut. Continutul implanturilor de ultima generatie este gelul siliconic coeziv, mai pe intelesul tuturor, aceasta inseamna ca, in cazul producerii unei rupturi siliconul nu curge, el fiind sub forma extrem de vascoasa. Invelisul este tot din silicon de mai multe feluri si anume, cu suprafata neteda sau texturata.

Iata cateva lucruri importante despre implantul mamar cu silicon, asa cum sunt ele prezentate de chirurg estetician.

Cat de mare este riscul ca implantul sa se rupa?

Rupturile implantului mamar sunt, in general, foarte rare. Acestea vor aparea, in general, numai atunci cand o persoana sufera o lovitura grava sau o trauma la nivelul pieptului. Acest lucru poate fi rezultatul unei caderi grave, de exemplu, sau a unui accident auto.

In cazul in care implantul se rupe, pacienta va observa o usoara modificare a marimii sau formei implantului mamar, precum si o umflatura in jurul implantului. Fiti atente la orice problema legata de diminuarea dimensiunilor sau de modificarile de textura, dupa orice lovitura puternica la nivelul pieptului.

Avantajele implanturilor mamare siliconice vs. implanturilor saline

Implanturile mamare siliconice ofera de obicei rezultate care arata si se simt mai naturale decat implanturile mamare saline. Acest lucru se datoreaza faptului ca gelul de silicon seamana mai bine cu tesutul mamar natural in ceea ce priveste textura generala si calitatea. In cazul implanturilor cu solutie salina (gel fiziologic) pot rezulta asimetrii ale sanilor, senzatii tactile neplacute, iar riscul de fisurare sau rupere este mai mare.

Ce fel de implanturi mamare sunt potrivite pentru mine?

Nevoile fiecarui pacient sunt diferite, motiv pentru care este important sa vizitati un chirurg estetician pentru o consultatie amanuntita pentru a afla ce tipuri de implanturi de san ar fi cele mai bune pentru tine.

Sporeste increderea in propria persoana

Implanturile mamare cu silicon nu trebuie privite ca pe un moft. Femeile care au avut probleme grave, care le-au afectat forma sanilor, dar si cele care sunt nemultumite de aspectul natural al sanilor lor, se pot confrunta cu probleme in ceea ce priveste increderea in propria persoana. Sa iti pui silicoane poate fi un stimulent de incredere, facand femeile sa se simta mai confortabil in propria piele si suficient de increzatoare.

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din frumusete-ingrijire

Expertul Acasa.ro, dr Cristina Ciuca, medic oftalmolog

Experti Sanatate

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie: Cum sa iti stimulezi imunitatea toamna?

Experti Sanatate

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie: Adevarul despre MURATURI

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie

Pune o intrebare


Citeste pe ele.ro

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie: Feniculul previne cancerul. Descopera-i toate beneficiile!

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie

Pune o intrebare