Frumusete & Ingrijire

#sanatate #injectii #tratament #botox #frumusete #chirurgie estetica

3 metode pentru a fi frumoasa fara chirurgie estetica

Iti doresti sa ai un aspect fizic tanar si proaspat cat mai mult timp posibil, insa chirurgia estetica te sperie? Din fericire, exista si alte metode, noninvazive, care te vor ajuta sa obtii o piele tanara, ferma si stralucitoare.

Chirurgia estetica nu ofera garantia unor rezultate spectaculoase, de aceea tot mai multe femei apeleaza la metode noninvazive pentru a-si menaja pe cat posibil frumusetea. Afla mai jos care sunt cele mai bune alternative la chirurgia estetica!


1 Solutii injectabile

Cele mai raspandite alternative la operatiile de chirurgie estetica sunt solutiile injectabile dermatologice. Exista mai multe astfel de tratamente, care au insa rezultate similare. Aceste solutii sunt injectate in diverse zone ale fetei, adauga volum, ceea ce ajuta la reducerea liniilor fine si a ridurilor.

In plus, aceste solutii pot fi folosite si pentru a mari volumul buzelor. Inainte de a apela la astfel de tratamente cosmetice este recomandat sa discuti cu medicul.


2 Botox

Chiar daca este considerat tot o solutie injectabila, botoxul functioneaza diferit. In loc sa adauge volum zonelor cu probleme, botoxul controleaza miscarile muchilor faciali care cauzeaza aparitia ridurilor.

Botoxul este de obicei injectat in zone ale fetei precum frunte sau ochi, pentru a relaxa muschii care formeaza riduri. Astfel, atunci cand miscarile care conduc la aparitia ridurilor sunt efectuate, pielea ramane moale. Tratametnul cu botox necesita doar injectii, insa pacientii trebuie sa urmeze mai multe tratamente pentru a obtine rezultatele dorite.


3 Thermage

Thermage este un tratament inovator in conturarea si redefinirea fetei si a corpului. Acest tratament reda fermitatea si conturul pielii din zonele in care aceasta si-a pierdut elasticitatea. Poate fi utilizat atat pentru fata, buze, zona ochilor, maini, brate sau abdomen.

Tratamentul pe baza de radiofrecventa incalzeste straturile adanci ale pielii, in timp ce suprafata pielii este racita pentru a fi pastrata intacta in timpul procedurii. Aceasta incalzire de adancime stimuleaza procesul natural de reinnoire a pielii, ceea ce duce la intinderea colagenului existent si producerea de colagen nou. Astfel, pielea devine mai tonifiata, mai neteda si mai ferma.

Sursa foto: Dk-klinik.com.tr

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din frumusete-ingrijire

Expertul Acasa.ro, dr Cristina Ciuca, medic oftalmolog

Experti Sanatate

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie: Cum sa iti stimulezi imunitatea toamna?

Experti Sanatate

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie: 5 beneficii ale MUSTULUI

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie

Pune o intrebare


Citeste pe ele.ro

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie: Gustari sanatoase pe care le putem da copiilor la scoala

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie

Pune o intrebare