Fitness

#sala #antrenor #sport

Vrei sa mergi la sala? De ce trebuie sa apelezi la un antrenor personal

Te-ai hotarat sa mergi la sala de fitness? Atunci, cu siguranta ainevoie la inceput de un antrenor personal. Nu este un capriciu, ci o necesitate. Este foarte important ca la inceput de drum sa ai parte de indrumare profesionala. Utilizarea aparatelor nu este atat de usoara precum pare. In plus, un antrenor personal te va invata cum sa efectuezi exercitiile corect si poti invata multe despre cum sa folosesti sportul in avantajul tau, afirma Gabriel Toncean, Presedinte FRFC.

Cand ar trebui sa apelezi la serviciile unui antrenor personal:

1. Cand mergi la sala prima oara. Sfatul avizat al unui PT este esential daca nu ai mai facut fitness pana acum, nu ai conditie fizica si nu ai un background de sportiv. Fara ghidaj si ajutor de specialitate, risti sa faci exercitii nepotrivite pentru constitutia ta, exista mari sanse sa nu le faci corect si, implicit, sa dezvolti probleme de sanatate, in loc sa le rezolvi pe cele existente.

2. Cand simti ca mergi la sala in zadar. Daca programul tau obisnuit de antrenament nu te mai ajuta, este posibil sa te antrenezi in van. Un specialist iti va schimba tipul exercitiilor si te va motiva sa continui.

3. Cand doresti sa ai rezultate concrete, cat mai rapid. Ai un scop clar? Vrei sa slabesti rapid, sa iti cresti masa musculara sau sa te antrenezi pentru o anume competitie sportiva? Atunci nu ai timp de pierdut si ai nevoie de consiliere. in acest caz, indicatiile antrenorului pot face diferenta intre succes si esec.

4. Cand suferi de o boala si nu vrei sa o agravezi, dar ai nevoie de conditie fizica pentru a te simti mai bine in pielea ta. Cu un antrenor personal alaturi vei face doar exercitii fizice care sa-ti amelioreze starea de sanatate.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Expertul Acasa.ro, dr Cristina Ciuca, medic oftalmolog

Experti Sanatate

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie: Cum sa iti stimulezi imunitatea toamna?

Experti Sanatate

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie: 5 beneficii ale MUSTULUI

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie

Pune o intrebare


Citeste pe ele.ro

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie: Vedeta lunii septembrie: anghinarea. De ce merita cumparata?

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie

Pune o intrebare