Fitness

#sport #femei #bicicleta #jogging

Sporturi de vara pentru femei

Vara este cel mai potrivit moment pentru a face sport, cu atat mai mult cu cat posibilitatile sunt nelimitate, iar unele dintre ele au costuri minime. Aminteste-ti cat de bine te simteai in copilarie dupa o zi intreaga de joaca si cat de usor adormeai. In plus, sporturile in aer liber sunt mai captivante si mai distractive.


Iata 5 sporturi de vara pentru femei:


Inot


Fie ca mergi la mare sau alegi o piscina, inotul este un sport care iti solicita toate grupele de muschi. O ora de inot te ajuta sa arzi aproximativ 800 de calorii, iar dupa cateva astfel de sedinte, corpul tau va deveni mai atragator si mai tonifiat.


Mai mult decat atat, inotul te va ajuta sa te bronzezi mai bine si sa ai o alura mai sexy si mai senzuala.


Nu uita totusi de crema cu protectie solara .


Mers pe bicicleta


In majoritatea oraselor din tara noastra exista centre gratuite de inchiriere de biciclete . Acestea se afla de obicei in parcuri sau in apropierea acestora, lucru care iti permite sa te desfasori in voie, fara sa iti fie teama de trafic si soferi nervosi. O ora de mers pe bicicleta te va scapa de 500 de calorii, iar picioarele tale vor arata impecabil.


Jogging


Un alt sport care nu costa nimic, insa are beneficii multiple este joggingul. Singura sau insotita, incepe cu serii de cate 15 minute/zi si vei observa ca in numai cateva zile, te vei simti mai energica, te vei concentra mai usor si kilogramele in plus vor fi vizibil reduse. Tot ce iti trebuie este echipamentul adecvat si putina vointa.


Mers pe role


Mersul pe role iti lucreaza picioarele, fesele si muschii abdominali. In mod cert mersul pe role a devenit o modalitate de distractie in ultimii ani, ceea ce inseamna ca vei face sport fara sa simti ca depui un efort fantastic.


Badminton


Pentru badminton iti trebuie o vreme linistita (fara vant), doua palete,  un fluturas cu pene si evident un partener de joc. La fel ca si mersul pe role, badmintonul este un joc foarte distractiv care iti va pune la treaba muschii bratelor, ai picioarelor dar si abdominali.



Sursa foto : allposters.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Expertul Acasa.ro, dr Cristina Ciuca, medic oftalmolog

Experti Sanatate

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie: Cum sa iti stimulezi imunitatea toamna?

Experti Sanatate

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului