Fitness

#spot #aparate de fitness #igiena

Obiecte esentiale cand mergi la fitness

Atunci cand mergi la sala de fitness, ai nevoie de cateva obiecte care te vor ajuta sa iti desfasori activitatea intr-un mod mai placut si mai sigur. Iata cateva dintre lucrurile care nu trebuie sa iti lipseasca din geanta atunci cand mergi la sala.


Slapi pentru dus


Dupa ce tragi de fiare si alergi pe banda este esential sa iti faci dus si sa nu iesi transpirata pe strada. Totusi, cabinele de dus nu sunt foarte sigure din punctul de vedere al igienei, motiv pentru care trebuie sa ai intotdeauna o pereche de papuci curati cu care sa intri in cabina de dus. In acest fel vei fi protejata de eventualele micoze si microbii care iti pot provoca diverse probleme la nivelul unghiilor si degetelor de la picioare.


Gel dezinfectant


Gelul dezinfectant este un produs pe care trebuie sa il ai intotdeauna la tine, cu atat mai mult atunci cand mergi la sala de fitness. Foloseste produsul imediat dupa ce ai terminat sa folosesti aparatele, pana sa intri la dus. Din pacate, este foarte posibil ca microbii din sala sa se imprastie cu usurinta pe telefonul tau, pe geanta si alte obiecte personale daca nu te dezinfectezi inainte de a le utiliza.


Gel de dus antibacterian


Atunci cand faci dus la sala ar fi bine sa folosesti un gel de dus antibacterian. Dupa cum iti dai seama, aparatele de fitness nu sunt  foarte curate, mai ales pentru ca  nu sunt dezinfectate dupa fiecare client al salii, iar transpiratia lasata pe acestea ajunge si pe pielea ta. Un gel de dus antibacterian te va scapa de griji.


Prosoape curate


Unele sali de fitness asigura clientilor prosoape pe care le pot utiliza dupa dus, insa este total neindicat sa folosesti un astfel de produs. Cel mai bine este sa vii de acasa cu prosopul propriu, pe care sa il folosesti numai tu.


Deodorant


Dupa ce iti faci dus si te stergi, ai nevoie de un nou strat protector, care te mentina proaspata si parfumata. Opteaza pentru deodorant natural, achizitionat de la un magazin de produse naturiste sau fa-ti un asemenea produs chiar la tine acasa.

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Expertul Acasa.ro, dr Cristina Ciuca, medic oftalmolog

Experti Sanatate

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie: Cum sa iti stimulezi imunitatea toamna?

Experti Sanatate

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie: Sfecla rosie, aliat de nadejde in curele de slabit

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie

Pune o intrebare


Citeste pe ele.ro

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie: Sfecla rosie, aliat de nadejde in curele de slabit

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie

Pune o intrebare