Fitness

#dispozitive de masaj #fotolii de masaj #masaj

Fotoliile de masaj, dispozitive inedite care va pot imbunatati viata

Stresul, oboseala, activitatile cotidiene, programul dezordonat de masa si timpul petrecut in trafic sunt factori din viata de zi cu zi care afecteaza calitatea vietii. Acestea sunt principalele cauze care duc la instalarea anxietatii, a depresiei si favorizeaza aparitia afectiunilor cardiace. De foarte multe ori, chiar si cea mai amanuntita organizare face imposibila crearea unui mediu relaxant potrivit pentru liniste si odihna.

Fotoliile cu masaj sunt acele dispozitive prevazute cu functii speciale care ofera posibilitatea de a petrece momente placute, confortabile, in confortul locuintei. Astfel de aparate, mai populare in Mall-uri in anii trecuti pot fi acum achizitionate  si utilizate din confortul locuintei personale.

Beneficiile acestor fotolii de masaj sunt numeroase deoarece, pe langa sarcina principala pe care o au, pot deveni locul preferat de lectura al copilului adolescent, sau zona de refugiu a celui mai mic. Confortabile, cu design atractiv, aceste gadget-uri  te lasa sa te bucuri la intensitate maxima de meciul preferat, iti ofera acele momente de destindere si detasare de care ai nevoie dupa o zi lunga petrecuta la birou. In plus functia de masaj odata lansata, ajuta la mentinerea in stare optima a tonsului muscular.

Avantajele fotoliului de masaj din sufragerie

Nu incape indoiala ca beneficiile acestor dispozitive sunt numeroase. In primul rand sunt avantajele de ordin estetic, intrucat cele mai noi modele de fotolii de masaj pot inlocui cu succes clasicele fotolii din sufragerie. Designul modern cu care vin, varietatea mare de culori si texturi, fac ca astfel de piese sa fie usor de integrat chiar si in cele mai pretentioase incaperi. Ofera acel aspect modern, insa sunt si elementele cheie care imprima relaxare si caldura in atmosfera. Pot fi montate cu usurinta in apropierea canapelei sau chiar in fata televizorului - aceasta este in fapt considerata o pozitie strategica ce imbie la detasare -  iar aspectul incaperii devine complet!

Designul special al fotoliilor este un alt atu de care se pot bucura pana si cei mai exigenti utilizatori. Aceste piese vin cu suport special pentru picioare, care aduc starea de relaxare la alt nivel, fie ca functia de masaj este activata sau nu, suportul special permite obtinerea unei pozitii confortabile pentru intregul corp. De altfel, suporturile pentru brate, umeri si gat cu care vin aceste gadget-uri sunt concepute pentru a transmite stare de bine si relaxare.

Celelalte avantaje sunt legate de functiile de masaj. Cele mai multe fotolii de masaj au integrate mecanisme speciale care produc miscari de deplasare in toate zonele cheie ale corpului. Dispozitivele inteligente produc miscari atat in lateral cat si de tip sus-jos, fapt ce permite realizarea unor masaje complet de calitate. Dealtfel cele mai simple modele sunt prevazute cu programe speciale care permit  realizarea de masaje usoare de recreere, sau a miscarilor mai dure care ajuta la destindere musculara si ameliorarea durerilor in zonele problematice.

Fotolii de masaj inteligente, elemente ce cresc calitatea vietii

Cele mai multe fotolii de masaj disponibile pe piata nu doar ca actioneaza ca mainile experimentate ale terapeutilor, ci sunt usor de activat si folosit. Comenzile pentru pornire-oprire dar si setarea programelor preferate pot fi lansate direct de pe telecomanda sau chiar de pe telefonul mobil. Astfel de aparate au fost concepute pentru a imbunatati viata si pentru a crea placere, fapt pentru care sunt prevazute cu comenzi intuitive usor de inteles si de lansat. Programele preferate sunt rapid memorate si initiate prin simple apasari de buton.

Pentru ca sunt dispozitive construite pentru oamenii moderni, obisnuiti cu confort maxim, dispozitivele vin si cu alte aplicatii speciale, menite sa induca starea de relaxare rapid. Cele mai apreciate functii sunt cele de ajustare a pozitiei corporale, functia Bluetooth care permite accesarea rapida a dispozitivelor preferate fara a afecta aspectul estetic al incaperii si alte functii care permit realizarea de masaj terapeutic profesional in numeroase zone ale corpului (talpi, spate, umeri, s.a).

In concluzie, fotoliile de masaj nu sunt doar mofturi ale oamenilor moderni ci sunt solutii perfecte care induc stare de relaxare si imbunatatesc calitatea vietii.

Sursa foto: pixabay.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Expertul Acasa.ro, dr Cristina Ciuca, medic oftalmolog

Experti Sanatate

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie: Cum sa iti stimulezi imunitatea toamna?

Experti Sanatate

Sfatul expertului


Citeste pe ele.ro

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului