Fitness

#Kangoo Jumps viata sexuala #efecte Kangoo Jumps #kangoo jumps

Efectele nebanuite pe care le are Kangoo Jumps asupra vietii sexuale!

Kangoo Jumps face minuni atat pentru femei, cat si pentru barbati. Pe langa modelarea corporala, cei care se antreneaza sarind pe celebrele ghete cu arcuri au si o viata sexuala mai implinita.

"Kangoo Jumps, facut in mod regulat, ne modeleaza corpul, ne face sa fim mai increzatori in noi insine si chiar sporeste satisfactia sexuala. Cele mai evidente efecte ale practicarii Kangoo Jump sunt cele legate de cresterea  rezistentei  si gradul de elasticitate, ceea ce ne ajuta sa ne simtim mai bine in dormitor!  Practicarea sportului Kangoo Jumps poate imbunatati erectia si reduce riscurile impotentei. Barbatii pot beneficia de mult mai multi ani de viata sexuala daca fac miscare regulat! De asemenea, activitatea fizica reduce riscul impotentei dupa o anumita varsta", a explicat Kinga Sebestyen, renumita antrenoare de Kangoo Jumps, scrie libertatea.ro.

Aceasta a adaugat: "Statisticile au aratat ca barbatii de peste 50 de ani care fac miscare au o viata sexuala activa si ca riscul impotentei s-a redus cu 30% fata de cei care nu practica niciun sport. Miscarea si antrenamentul cu Kangoo Jumps contribuie la cresterea potentei deoarece intareste sistemul cardiovascular si imbunatateste circulatia. O circulatie periferica buna este esentiala functiei erectile, pe cand obezitatea, fumatul si alcoolul au un efect advers. Functia sexuala este afectata de starea noastra generala de sanatate. Efectele sportului si ale unui mod de viata sanatos au ca urmare reducerea nivelului de stres, cresterea stimei de sine, o stare generala mai buna si o crestere a sigurantei in noi insine. Toate acestea contribuie într-un mod pozitiv la viata noastra sexuala. Am feedback pozitiv si de la clientele care nu au facut niciodata sport si incep orele de Kangoo Jumps. Imi scriu mesaje de multumire ca le-am schimbat viata in bine, au slabit, relatia lor de cuplu si cea sexuala sunt mult mai bune".

Sursa foto: dudeiwantthat.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Expertul Acasa.ro, dr Cristina Ciuca, medic oftalmolog

Experti Sanatate

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie: Cum sa iti stimulezi imunitatea toamna?

Experti Sanatate

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie: Adevarul despre MURATURI

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie: Gustari sanatoase pe care le putem da copiilor la scoala

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie

Pune o intrebare