Fitness

#instructor acreditat fitness #instructor fitness #fitness

Cum poti sa devii instructor acreditat de fitness?

Astazi, un instructor de fitness este mai mult decat un creator de programe de fitness. Un instructor de fitness profesionist este un educator care, pe langa conceperea antrenamentelor de fitness, are rolul de a motiva, de a schimba atitudini si de a oferi sfaturi, atunci cand depasirea propriilor limite pare o utopie.

Fie ca vei lucra intr-o sala de fitness ca si angajat, fie ca vei alege drumul antreprenoriatului si vei fi antrenor personal independent, trebuie sa fii o persoana motivationala. Este important sa stii ca ceea ce functioneaza pentru o persoana, poate avea rezultate nule cu o alta, de aceea trebuie sa personalizezi programele si sa mentii treaz interesul clientului pentru sedintele cu tine. Punctualitatea si buna organizare a orelor de fitness sunt doua puncte forte ale unui instructor de fitness sau personal trainer profesionist. Ne referim aici inclusiv la planificarea sedintelor, astfel incat sa ai timp suficient sa vorbesti cu clientul despre problemele pe care le intampina in timpul claselor, despre stilul alimentar pe care il adopta si despre cum puteti imbunatati performantele. Acorda atentie intregului comportament general si vestimentatiei, trateaza clientii cu respect si seriozitate.

Pe langa pasiunea pe care o ai pentru sport si dorinta de a-i ajuta pe cei din jur, pentru a deveni instructor de fitness si a putea profesa in acest domeniu, ai nevoie de o acreditare din partea unei scoli autorizate de fitness.

Master Trainerii Fitness Education School au dezvoltat un curs de Instructor de Fitness si Personal Trainer complex si complet, care iti asigura acreditare nationala si internationala din partea Ministerului Muncii, Ministerului Educatiei Nationale, dar si din partea EFA (European Fitness Association) si EHFA (European Health and Fitness Association). In cadrul cursului acreditat de Instructor de Fitness si Personal Trainer vei dobandi cunostinte de anatomie si fiziologie umana, de prim ajutor, tehnici si programe de fitness, vei invata cum sa oferi consultanta despre o nutritie sanatoasa, cum sa intocmesti diete personalizate, cum sa evaluezi nivelul de fitness la care se afla clientul si cum il poti responsabiliza si motiva pentru a-si atinge obiectivele. Unul din modulele pe care Fitness Education School le-a introdus in programa cursului este cel de marketing si management in personal training, cu ajutorul caruia veo dobandi cunostinte insemnate despre cum te poti promova si cum poti atrage in mod eficient clientii.

Cursul acreditat de Instructor de Fitness si Personal Trainer include ore de teorie si practica, se desfasoara in zile de weekend si dureaza 4 saptamani consecutive. Vezi aici cand incepe urmatorul curs de Instructor de Fitness si Personal Trainer sau suna la 0747.227.878 pentru mai multe informatii cu privire la cursurile scolii Fitness Education School.

 

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Expertul Acasa.ro, dr Cristina Ciuca, medic oftalmolog

Experti Sanatate

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie: Cum sa iti stimulezi imunitatea toamna?

Experti Sanatate

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, dr Manuela Ravescu – medic dermatolog: Cea de-a patra stare de agregare a materiei, in sprijinul esteticii

Expertul Acasa.ro, dr Manuela Ravescu – medic dermatolog

Pune o intrebare


Citeste pe ele.ro

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului