Fitness

#exercitii abdomen #abdomen plat #fitness #exercitii

Cum poti obtine un abdomen plat, fara sa mergi la sala

Dorinta oricarei femei este sa aiba un abdomen plat si ferm, care sa ii permita sa se simta in largul ei in orice haine, dar mai ales in costumul de baie. Ei bine, pentru asta nu ai nevoie de ore intregi de antrenament, caci poti sa scapi de colaceii de pe burta fara sa mergi la sala de sport. Iata cateva modalitati simple pe care sa le pui in practica, acasa la tine.

Abdomene

Ca sa intaresti muschii de la nivelul stomacului si in acelasi timp sa scapi de depunerile de grasime, este important sa faci in fiecare zi abdomene. Sunt exercitii simple, pe care le poti face fie dimineata, inainte de merge la serviciu, fie seara, inainte de culcare. Trebuie sa faci insa, minim trei seturi  a cate zece abdomene fiecare, zilnic.

Apeleaza la exercitii usoare

Un exercitiu eficient si simplu, pe care il poti face la tine acasa este sa stai pe podea, cu picioarele sub sezut, apoi sa te apleci usor in fata, in timp ce iti intinzi mainile, astfel incat sa atinga podeaua, apoi revii la pozitia initiala. Trebuie sa faci trei serii a cate 12 repetari.

Un alt exercitiu eficient pe care il poti face acasa este sa stai in picioare, cu mainile in sold. Ridica piciorul drept, pana la nivelul soldului si stai in aceasta pozitie cateva secunde. Repeta exercitiul de 16 ori, alternand piciorul stang cu piciorul drept, in trei reprize.

Jogging

Si joggingul este o metoda eficienta care te scapa de grasimea de pe burta. Cel mai bine este sa-ti faci programul in asa fel incat sa ai timp pentru o repriza de alergat dimineata. Sunt suficiente 20 de minute de alergare, cat mai rapida.

Sfaturi de care sa mai tii cont

  • evita mancarurile bogate in grasimi si dulciurile, caci favorizeaza acumularea de grasimi pe abdomen
  • ai grija sa te hidratezi corect, band cel putin doi litri de apa pe zi
  • consuma mancaruri bogate in proteine de origine animala, caci acestea ajuta la arderea grasimilor din organism; cele mai bune sunt proteinele din oua, carne si din peste
  • redu consumul de carbohidrati si mananca mai multe fibre
  • ai grija sa incluzi in dieta ta zilnica legume si fructe proaspete, precum verdeturile de primavara, rosiile, citricele, merele, dar si fructe de padure, care itit dau vitaminele si mineralele necesare pentru ca organismul tau sa produca energia necesara pentru a favoriza arderea grasimilor

Sursa foto:galleryhip.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Expertul Acasa.ro, dr Cristina Ciuca, medic oftalmolog

Experti Sanatate

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie: Cum sa iti stimulezi imunitatea toamna?

Experti Sanatate

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, dr Muheidli Chadi: Fertilizare in vitro cu ovocite donate. Indicatii si sanse de reusita

Expertul Acasa.ro, dr Muheidli Chadi, medic specialist obstetrica-ginecologie

Pune o intrebare


Citeste pe ele.ro

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului