Fitness

#bicicleta eliptica #aparate de fitness #fitness #bicicleta magnetica

(P) Bicicleta magnetica, ideala pentru exercitiile facute acasa

Exercitiile fizice realizate in intimitatea casei tale ofera o serie de beneficii. Dincolo de faptul ca vei fi singura persoana care va utiliza aparatele de fitness, vei fi scutit de plata unui abonament foarte scump si de timpul pierdut pana la sala de sport si inapoi.

Mai mult decat atat, atunci cand exersezi acasa, nu depinzi de nimic altceva decat de tine, de timpul si de dispozitia ta.

Pentru ca acest lucru sa fie posibil, ai nevoie de un aparat performant, care sa iti lucreze intens musculatura si care sa fie in acelasi timp usor de utilizat.
 

Bicicleta magnetica recumbent Lifegear 26390


Bicicleta magnetica orizontala este un produs profesional de fitness pentru uz casnic. Aceasta bicicleta te ajuta sa ai o pozitie a corpului relaxata, oferindu-ti in acelasi timp si multa stabilitate.

Bicicleta are capacitatea de a masura pulsul in timpul exercitiilor fizice si este dotata cu 8 nivele de ajustare a tensiunii. Aparatul mai are si un display LCD cu 3 butoane cu ajutorul carora poti seta timpul de exercitiu sau distanta pe care vrei sa o parcurgi. Pe acelasi display iti vor fi afisate si numarul de calorii consumate si pulsul. Pret: 679 RON






Bicicleta eliptica magnetica Lifegear 93390
 

O singura sedinta pe bicicleta eliptica te poate ajuta sa arzi un numar mare de calorii, iar in acelasi timp sa-ti stimulezi ritmul cardiac si sa intretii sanatatea sistemului vascular. Timpul petrecut pe bicicleta eliptica are aceleasi rezultate ca o serie de exercitii cardio intense.

Daca vrei sa slabesti si sa ai grija de sanatatea ta fizica, bicicleta eliptica este cea mai buna, cea mai simpla si necostisitoare varianta.

Bicicleta eliptica 93390 este destinata si ea utilizarii casnice . Este un aparat silentios , rezistent, compact si confortabil. Pedalele bicicletei sunt mari, rezistente si antiderapante, astfel incat sa iti poti mentine echilibrul in timpul exercitiilor. Pret: 709 RON





Bicicleta magnetica verticala Lifegear 20390


Acesta este un model de bicicleta magnetica tip "upright". Unul dintre cele mai mari avantaje ale folosirii acestui tip de bicicleta este faptul ca poti pedala chiar si fara sa te asezi pe ea, stimuland si mai mult masa musculara, mai ales musculatura picioarelor.

Bicicleta magnetica verticala Lifegear 20390 iti masoara pulsul in timpul exercitiilor si vine la pachet cu multe setari destinate unei utilizari cat mai confortabile. Pret: 549 RON



 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Expertul Acasa.ro, dr Cristina Ciuca, medic oftalmolog

Experti Sanatate

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie: Cum sa iti stimulezi imunitatea toamna?

Experti Sanatate

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, dr Muheidli Chadi: Fertilizare in vitro cu ovocite donate. Indicatii si sanse de reusita

Expertul Acasa.ro, dr Muheidli Chadi, medic specialist obstetrica-ginecologie

Pune o intrebare


Citeste pe ele.ro

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie: Gustari sanatoase pe care le putem da copiilor la scoala

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie

Pune o intrebare