Fitness

#aparate de fitness #banda de alergat #slabit rapid

(P) Banda de alergat DHS, aliatul slabitului rapid si sanatos

(P) Banda de alergat DHS, aliatul slabitului rapid si sanatos

Banda de alergat DHS este asistentul personal al conditiei tale fizice, intr-o era a sedentarismului si a alimentatiei nesanatoase. Dintre toate aparatele de fitness lansate pe piata intretinerii corporale, banda de alergat DHS este special conceputa pentru o transportare usoara, o depozitare optima si o utilizare accesibila oricui, indiferent de varsta, sex sau rezistenta in fata efortului.

Daca nici tu nu ai timpul necesar pentru a frecventa sala de fitness sau alte programe sportive, banda de alergat DHS se va dovedi un aliat de nadejde al slabitului rapid si sanatos la care visezi. Piata aparatelor de fitness cardio utilizabile la domiciliu abunda in produse de capacitati diverse, dar si foarte costisitoare pentru un buget normal. Din fericire, banda de alergat DHS rezolva si problema pretului piperat, fara sa te priveze de toate beneficiile pe care ti le ofera o banda de alergat in spatiu inchis.


Banda de alergat DHS si caracteristicile sale


In sezonul rece, jogging-ul in aer liber devine dificil de practicat. Banda de alergat DHS te poate scuti de plata unui abdonament la sala de fitness, ajutandu-te sa economisesti timp pretios. Dupa cum stii, exercitiile cardio executate prin alergare sunt cele mai eficiente pentru topirea grasimilor uniform (din toate zonele corpului) si pentru tonifierea musculara. Miscarea pe care o faci pe banda de alergat DHS nu doar ca iti asigura un slabit rapid si estetic, ci iti imbunatateste starea de sanatate a sistemului cardiac.

Dintre toate benzile de alergare din Romania, modelele DHS te avantajeaza financiar si iti ofera toate functiile de baza ale unui aparat de fitness pentru camera, adaptabile in functie de conditia ta fizica.

Asadar, banda de alergare DHS are un motor de 1,25 CP, viteza de pana la 12 km/ora si ecran LCD cu computer care iti pune la dispozitie functii multiple: timpul executat, pulsul masurat cu acuratete, distanta parcursa si caloriile arse (afisate pe un fundal rosu). Suprafata de alergare este de 120 cm in lungime si 40 de cm latime, pentru un confort sporit in timpul exercitiilor.

Banda de alergat DHS are si un design istet pentru depozitare si transport, fiind pliabila (pe cilindru) si usor deplasabila cu ajutorul rotilor rezistente. Remarcabila pentru o banda de alergat care sustine o masa de 100 kg este greutatea ei bruta de doar 59 de kg.

Banda de alergare DHS functioneaza la 1140 V si are un pret fara concurenta: 1,549,00 RON, TVA inclus.

Calitatile produsului de care silueta ta are nevoie nu se opresc aici. In functie de nevoile tale (tonifierea musculara, pierderea rapida a kilogramelor, imbunatatirea tensiunii arteriale), banda de alergat DHS are cate un program special pentru fiecare rezultat pe care il urmaresti. Inclinarea manuala cu 3 nivele (6%) te ajuta sa maresti intensitatea exercitiului si numarul caloriilor arse in timpul alergatului.


Despre produsele DHS


Banda de alergat DHS este doar unul dintre produsele producatorului de biciclete, articole pentru copii (carucioare, triciclete, premergatoare, scaune auto, patuturi, scaune masa) scutere, articole fitness (bezni de alergat, steppere, aparate fitness multifunctionale, aparate vibromasaj, biciclete eliptice/fitness, banci de exercitii).

Compania DHS s-a remarcat prin preturile foarte accesibile puse la dispozitia clientilor, in schimbul unei calitati ireprosabile. Daca te afli in cautarea unor solutii echitabile pentru activitatea ta fizica, benzile de alergat DHS iti vor satisface asteptarile, garantat!

 

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele