Dieta si nutritie

#produse naturale #dieta # produse de slabit

Produse de slabit naturale

Spirulina, ceaiul antiadipos, otetul sau siropul de artar sunt doar cateva dintre produsele naturale pe care le putem folosi pentru a elimina kilogramele nedorite. Aceste produse au proprietati detoxifiante, laxative si diuretice, fiind benefice tranzitului intestinal. Nu au reactii adverse, daca sunt folosite cu masura.
 

Sirop de artar


Siropul de artar canadian este un produs 100% ecologic. Acest sirop este obtinut prin fierberea sevei recoltata primavara inainte de perioada de vegetatie. Este o sursa naturala de zaharuri sanatoase. Siropul canadian este renumit in toata lumea pentru calitatea deosebita si mediul nepoluat unde cresc artarii. Se poate folosi ca indulcitor si aromatizant.

O singura lingura de sirop de artar asigura 22% din necesarul zilnic de mangan si 5% din necesarul de zinc. Siropul de artar poate deveni o alternativa la consumul de zahar. Poate fi folosit insa cu mare succes si in dietele de slabire. Amestecul de sirop de artar, apa si suc de lamaie ajuta la detoxifierea organismului .
 

Batoane energetice


Pe piata exista numeroase tipur ide batoane energetice, care ajuta la eliminarea kilogramelor in plus. Aceste batoane au un continut redus de zahar, au o valoare energetica redusa si un continut mare de fibre vegetale.

Datorita fibrelor se reduce asimilarea grasimilor si se favorizeaza eliminarea lor. Combate senzatia de foame si are un efect de detoxifiere a stomacului. Cu cat sunt inlocuite mai multe mese, cu atat se va realiza mai repede eliminarea grasimilor.
 

Sare Fucosal


Sarea Fucosal contine iod organic. Completeaza necesarul de Iod organic necesar functionarii tiroidei, stimuleaza arderile substantelor lipidice si glucidice si detoxifica organismul.

Se dizola in supe, ciorbe sau alte preparate culinare. Aceasta sare este folosita si in profilaxia bolilor glandei tiroide, determinate de continutul insuficient de iod in alimentatie. Ajuta la scaderea in greutate si elimina metalele grele toxice precum mercur, plumb, cadmiu sau strontiu.

Otet pentru slabire


Otet pentru slabire este o combinatie de mai multe plante cu proprietati detoxifiante, laxative si diuretice. Printre acestea se numara volbura, papadia, cicoarea, salvia, crusinul, urzica, socul, traista ciobanului, feniculul sau chimenul. Acest produse este diuretic, laxativ si depurativ, ajutand astfel la eliminarea kilogramelor.

Ceai antiadipos


ceaiul antiadipos contine ceai verde, extract de Garcinia cambogia, Malva silvestris, Cnicus benedictus, Melissa officinalis si are proprietati laxative, depurative, diuretice si antioxidante.

Ajuta la scaderea in greutate prin imbunatatirea metabolismului energetic si reducerea poftei de mancare. Reduce gradul de transformare a glucidelor in grasimi si intensifica procesele de oxidare totala a zaharurilor.

Ajuta la scaderea colesterolului din sange, favorizand si activitatea de metabolizare a grasimilor la nivelul ficatului. Are actiune benefica asupra intestinului lenes si inlatura constipatia.
 

Spirulina


Spirulina stimuleaza digestia si amelioreaza tranzitul intestinal. Stimuleaza capacitatea de aparare a organismului si participa la mentinerea glicemiei in limite normale. Administrata cu o jumatate de ora inainte de masa, reduce pofta de mancare.

Spirulina este cea mai bogata sursa naturala de proteine usor digerabile, care ofera toti aminoacizii esentiali. Creste in ape alcaline, din care absoarbe o abundenta de minerale, in special potasiu, calciu, zinc, magneziu, mangan, seleniu, fier si fosfor. Mai contine vitamina A, grupa de vitamine B-complex si o serie de enzime care ajuta la digestie.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din dieta-nutritie

Expertul Acasa.ro, dr Cristina Ciuca, medic oftalmolog

Experti Sanatate

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie: Cum sa iti stimulezi imunitatea toamna?

Experti Sanatate

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie: Feniculul previne cancerul. Descopera-i toate beneficiile!

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie

Pune o intrebare


Citeste pe ele.ro

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, dr Muheidli Chadi: Fertilizare in vitro cu ovocite donate. Indicatii si sanse de reusita

Expertul Acasa.ro, dr Muheidli Chadi, medic specialist obstetrica-ginecologie

Pune o intrebare