Dieta si nutritie

# produse de slabit #sanatate #studiu #frumusete #nutritie #dieta #probiotice

Vrei sa fii mai sexy? Mananca iaurt!

Dieta are un impact major asupra modului in care arati si te simti. Greutatea, pielea, masa musculara, unghiile si parul sunt influentate de alimentele pe care le consumi. Studii recente arata insa ca si bacteriile benefice, cunoscute sub numele de probiotice, intalnite in iaurt, te pot transforma intr-o bomba sexy.

Consumul de probiotice te face mai sexy?

Oamenii de stiinta de la Universitatea din Massachusetts (SUA) au descoperit ca soarecii hraniti cu iaurt bogat in probiotice aveau testiculele mult mai grele decat cei care nu au consumat probiotice. In plus, masculii au inseminat femelele mult mai rapid si au avut mai multi pui.

De asemenea, dieta bogata in probiotice a avut un impact pozitiv si asupra blanii soarecilor, care a devenit mai stralucitoare si matasoasa. Astfel, cercetatorii au ajuns la concluzia ca, in urma dietei cu probiotice, animalele erau mai sanatoase, ceea ce a avut un impact direct asupra functiilor sexuale.

Cercetatorii de la Universitatea Harvard investigheaza in prezent impactul consumului de iaurt si asupra calitatii spermei la barbati, iar rezultatele de pana acum sunt similare celor inregistrate in randul soarecilor.


Probioticele ajuta si la slabit

Persoanele care isi doresc sa slabeasca trebuie sa acorde mai multa atentie alimentelor pe care le consuma. Alimentele bogate in probiotice ajuta in procesul de slabire, la metabolizarea rapida a carbohidratilor si grasimilor pe care le transforma in energie si previn formarea depozitelor de grasime.


Esentiale pentru femei

Pe langa beneficiile pentru sistemul digestiv si imbunatatirea aspectului fizic, alimentele bogate in probiotice au un impact major si asupra femeilor si a viitorilor copii. Foarte multe femei, care se afla la varsta reproductiva, sufera de deficienta de bacterii benefice, o problema care este transmisa mai departe copiilor.

Aceste deficiente contribuie la aparitia unor afectiuni mai serioase, precum ADHD, dizabilitati de invatare sau autism.


Iaurtul, o sursa esentiala de probiotice

Iaurtul obtinut direct din lapte crud contine cele mai mari cantitati de probiotice, la fel ca si alimentele fermentate, precum kefirul, varza murata sau soia fermentata. Consumul de astfel de alimente ajuta la refacerea florei bacteriene, esentiala pentru un organism sanatos.

Sursa foto: Completewellbeing.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din dieta-nutritie

Expertul Acasa.ro, dr Cristina Ciuca, medic oftalmolog

Experti Sanatate

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie: Cum sa iti stimulezi imunitatea toamna?

Experti Sanatate

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, dr Muheidli Chadi: Fertilizare in vitro cu ovocite donate. Indicatii si sanse de reusita

Expertul Acasa.ro, dr Muheidli Chadi, medic specialist obstetrica-ginecologie

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului