Ne aflam in Postul Pastelui, iar pana la Inviere avem interzis la carne, oua, lapte, branza... Atentie insa la alimentele de post cumparate din comert care pot deveni periculoase, din cauza aditivi sau coloranti daunatori continuti de acestia.
”Monoglutamatul de sodiu cunoscut si ca gustul care ucide provoca afectiuni neurovegetative grave cum ar fi boala parkinson, Alhzeimer, de asemenea, unii producatori folosesc propenglicul E1220, un aditiv alimentar neurotoxic, cardio toxic care atentie se mai foloseste si ca antigel in radiatoarele motoarelor”, a declarat Costel Stanciu, presedintele Asociatiei Pro Consumatori, pentru b1.ro.
”La produsele pe baza de soia acea branza vegetala sa fim atenti ca in compozitia lor sa nu existe clorura de calciu. Clorura de calciu nu este altceva decat acea solutie de dezghetare a drumurilor”, a mai spus Costel Stanciu.
CITESTE SI:
Expertul Acasa.ro, dr Catrinel Macovei: Postul iti prelungeste viata
Ce NU avem voie sa facem in Postul Pastelui! Sfaturi de la Patriarhul Daniel