Dieta si nutritie

#dieta ghimbir #dieta usoara #dieta rapida #dieta

Slabeste 7 kilograme pe saptamana cu ghimbir

Ghimbirul este un produs benefic pentru sistemul digestiv, purifica organismul, tractul gastro-intestinal, intestinul subtire si gros, ficatul, elimina viermii intestinali, reduce grasimea nesanatoasa din corp, ajuta in eliminarea excesului de grasime din anumite zone ale corpului, mai ales de pe abdomen si coapse.

Totusi, ghimbirul are si unele contraindicatii. Consumat in cantitati prea mari are un efect constipant, iar o cantitate mai mica de 10 grame are rol laxativ.

Radacina de ghimbir nu este recomandata persoanelor cu probleme digestive. De asemenea, pacientii care au boli de inima trebuie sa evite ghimbirul, iar femeile insarcinate sau cele care alapteaza nu trebuie sa il consume sub niciun chip.

Daca vrei sa slabesti, trebuie sa consumi ceai de ghimbir. Doi litri pe zi, bauti pe toata durata zilei. Cu ajutorul acestui ceai vei reusi sa slabesti 7 kilograme in 7 zile.

Cum se prepara ceaiul cu ghimbir: 

Reteta 1

Adauga o felie de radacina de ghimbir la o cana de apa clocotita si lasa sa infuzeze timp de jumatate de ora. Bea cu inghitituri mici, de cateva ori pe zi, inainte cu 20 de minute de fiecare masa.

Reteta 2:

 

Adauga in apa clocotita jumatate de radacina maruntita de ghimbir, 60 g frunze de menta, un praf de nucusoara si se lasa sa stea timp de jumatate de ora. Filtreaza si adauga 250 ml suc de lamaie si 80 ml suc de portocale, amesteca bine si bea rece.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din dieta-nutritie

Expertul Acasa.ro, dr Cristina Ciuca, medic oftalmolog

Experti Sanatate

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie: Cum sa iti stimulezi imunitatea toamna?

Experti Sanatate

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie: Sfecla rosie, aliat de nadejde in curele de slabit

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie

Pune o intrebare


Citeste pe ele.ro

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului