Dieta si nutritie

#sport #calorii #apa #sex #slabit #curatenie #zahar #prajeli

Slabeste 5 kilograme intr-o luna fara diete si sport!

Slabeste cinci kilograme intr-o luna fara a deveni nicio clipa sclavul regimurilor stricte sau al sportului extenuant, fara masura! Tot ce trebuie sa faci este sa arunci un ochi in meniul tau zilnic, sa mai adaptezi putin retetele si sa apelezi la cele mai tari trucuri de slabit pentru ca la sfarsitul celor 30 de zile sa cantaresti cu cel putin cinci kilograme mai putin!

Taie 500 de calorii din alimentatia zilnica!

Stii bine ca nu ai putea sa tii un regim prea strict sau foarte organizat, din cauza programului tau dezordonat si a imposibilitatii de a respecta ore exacte de masa.

In acest caz, primul pas pe care trebuie sa il faci este sa tai 500 de calorii din aportul alimentar zilnic. Scazi calorii, dai jos kilograme este mecanismul prin care functioneaza slabitul!

Nu trebuie sa stai cu pixul si cu foaia in mana, ci doar sa aproximezi in minte cam cat inseamna 500 de calorii din ceea ce mananci. Secretul este sa eviti alimentele cu continut caloric mare si putere de satietate mica.

Scapa de zahar si alimente procesate din meniu!

Odata ce incepi sa tai din meniul zilnic toate alimentele cu zahar - dulciuri, prajituri, produse de patiserie - si pe cele procesate industrial - snacks-uri, junk food, mezeluri etc. - vei observa ca nici nu trebuie sa depui mari eforturi pentru a taia cele 500 de calorii din alimentatie. Acestea vor zbura rapid din farfuria ta!

Renuntarea la bauturi si alimente cu zahar, la prajeli si alimente procesate industrial se va simti la cantar inca din primele zile.

Bea cat mai multa apa!

Apa este cea mai sanatoasa bautura pe care o poti consuma pentru a slabi, chiar daca nu contine nutrienti. Renunta la toate bauturile cumparate din comert, care contin aditivi si calorii "goale", fara niciun beneficiu nutritional, si fa din apa principala bautura timp de o luna.

Poti alterna, din cand in cand, apa cu ceaiuri care stimuleaza metabolismul si te ajuta sa slabesti - ceai verde, de papadie, de soc, negru - sau cu limonada. Lamaia ajuta la combaterea celulitei si stimuleaza din plin arderea grasimilor!

Fa sport fara sa sacrifici timp pentru el!

Toata lumea vrea sa poata face miscare fizica fara sa isi sacrifice nici macar o ora din timpul liber pentru a merge la sala sau pentru antrenamentele de acasa. Acesta nu este un vis, ci o realitate, pe care ai ocazia sa o pui in testezi in cele 30 de zile pe care le ai la dispozitie pentru a slabi cinci kilograme.

Poti face foarte multa miscare, zilnic, in timpul serviciului, acasa sau chiar in oras, cu prietenii, fara ca macar sa iti dai seama ca depui un efort in acest sens.

Mergi pe jos pana la munca, urca scarile de la serviciu de cate ori ai ocazia, danseaza in oras cu prietenii, plimba-te prin parc cu familia, fa sex sau curatenie - toate sunt activitati care te ajuta sa arzi calorii importante. Cu cat le integrezi mai mult in programul tau, cu atat contribui mai mult la efortul tau de a slabi cinci kilogarme intr-o luna.

Cu eliminarea mancarurilor nesanatoase din meniu, sporirea miscarii fizice din program si cresterea consumului zilnic de apa, este imposibil ca, pana la sfarsitul lunii, sa nu simti diferenta in greutatea ta. Poti avea surpriza de a slabi mult mai mult decat ti-ai propus, daca ai grija sa nu trisezi si sa mananci istet: doar alimente bogate nutritiv, dar sarace in calorii. Acestea sunt cele care iti asigura o senzatie de satietate indelungata si te fac sa mananci mai putin decat de obicei.

Sursa foto: Healthmeup.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din dieta-nutritie

Expertul Acasa.ro, dr Cristina Ciuca, medic oftalmolog

Experti Sanatate

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie: Cum sa iti stimulezi imunitatea toamna?

Experti Sanatate

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie: Sfecla rosie, aliat de nadejde in curele de slabit

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie: Vedeta lunii septembrie: anghinarea. De ce merita cumparata?

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie

Pune o intrebare