Dieta si nutritie

# silvia dumitrescu dieta #Silvia Dumitrescu slabit #silvia dumitrescu

Silvia Dumitrescu a slabit 15 kilograme! Care este secretul sau

Silvia Dumitrescu a slabit 15 kilograme in ultimele 5 luni, iar acum are aceeasi silueta ca la debutul sau in muzica. Desi mananca aproape orice, Silvia Dumitrescu nu se abate vreodata de la o regula!

„Mai mananc din cand in cand si cate o placintica, dar am cam renuntat la dulciuri: torturi de ciocolata, prajituri. Nu-mi mai indulcesc cafeaua, ma plimb in parc in fiecare zi. Am pe telefon cand fac 8,000 de pasi, 10,000 de pasi.

 Pur si simplu am avut colesterolul cam mare si mi s-au interzis anumite alimente, ca prajelile. Scapand de aceste alimente, am reusit sa mananc si la ore fixe.Mananc de toate, dar nu renunt la ore fixe. Micul-dejun pe la 10, pranzul pe la 14:30, cina pe la 19:00. Am slabit 15 kilograme in 4-5 luni. Acum trebuie sa ma opresc. Eu am oprit niste haine din perioada lansarii mele. Le-am dat jos ca sa le aranjez si m-au incaput! Am fost foarte fericita”, a declarat Silvia Dumitrescu, in cadrul emisiunii Star Matinal de la Antena Stars.  

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din dieta-nutritie

Expertul Acasa.ro, dr Cristina Ciuca, medic oftalmolog

Experti Sanatate

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie: Cum sa iti stimulezi imunitatea toamna?

Experti Sanatate

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, dr Manuela Ravescu – medic dermatolog: Cea de-a patra stare de agregare a materiei, in sprijinul esteticii

Expertul Acasa.ro, dr Manuela Ravescu – medic dermatolog

Pune o intrebare


Citeste pe ele.ro

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului