Dieta si nutritie

#calorii #diet center #mancare #slabit #dieta

Renunta la calorii, pastreaza gustul

Te lupti cu kilogramele in plus, insa rezultatul la care ai ajuns nu este deloc satisfacator? Inseamna ca ai nevoie de ajutor calificat, de la persoane specializate in nutritie si dieta si care te pot indruma spre calea cea buna.

Recent s-a deschis primul centru de consultanta in nutritie, preparare si catering mancare dietetica : Diet Center. Diet Center este un concept nou aparut pe piata din Romania, ce-si propune sa le ofere doritorilor posibilitatea sa manance preparate proaspete, sanatoase, gustoase si, totodata, dietetice.

Cu pana la 60% mai putine calorii au produsele noastre in comparatie cu cele ale altor restaurante. Reusim acest lucru prin mai multe mijloace: nu prajim absolut nimic, totul este facut la cuptor, incercam pe cat posibil sa nu folosim zahar decat atunci cand este absolut necesar, folosim ulei doar pentru gust, preparam bucate cu cele mai bune si proaspete ingrediente disponibile pe piata si, nu in ultimul rand, avem 3 bucatari sefi, specializati in prepararea de produse "low calorie", ce folosesc tehnici speciale de preparare.

In cadrul centrului, in timpul unei consultatii, puteti beneficia de o analiza corporala amanuntita realizata cu un analizator al compozitiei corporale: Gaia 359. El va poate oferi detalii despre:

  • greutatea actuala si greutatea ideala
  • masa de tesut gras actual si raportarea la limitele normale
  • masa de tesut muscular actual si raportarea la limitele normale
  • cantitatea de apa din organism la momentul cantaririi si incadrarea rezultatului in limitele normalului
  • masa de proteine si minerale din corp
  • indicele de masa corporala
  • raportul talie/sold (indice important in evaluarea obezitatii si a riscurilor de sanatate)
  • rata metabolismului bazal
  • estimarea necesarului caloric zilnic total
  • analiza pe segmente corporale a raportului dintre tesutul muscular si tesutul gras
  • diagnostic de sinteza a morfotipului corporal.

Analizatorul corporal permite si analizarea in dinamica a schimbarilor survenite in compozitia corporala ca urmare a unui regim alimentar sau in stilul de viata.

Special pentru cei ce vor sa slabeasca, avem disponibile abonamentele la Diet Center. In abonamentul Diet Center, pe langa consultatii de specialitate pe toata durata dietei, clientul va beneficia de livrarea gratuita zilnica a meselor pe care i le-a recomandat  nutritionistul in meniul personalizat, special realizat in functie de caracteristicile fiecaruia.

Asta inseamna ca 6 zile din 7, un abonat va primi la adresa data 3 feluri principale pe zi plus doua gustari (desert sau fructe).  Consultatii de specialitate alaturi de mancare dietetica si, totusi, gustoasa – asta propunem noi oricui vrea sa slabeasca sanatos.
De asemenea, alte servicii pe care Diet Center le mai asigura sunt:

  • consultatii profesionale pentru diverse probleme de nutritie - in relatie cu patologiile asociate (ex: supraponderabilitate, obezitate, diabet, dislipidemii, afectiuni cardiovasculare , guta, hepatite, alergii, tulburari renale sau tulburari gastro-enterologice),
  • catering pentru diverse evenimente (lansari, petreceri, evenimente),
  • programe specializate pentru sportivi, vegetarieni, proaspete mamici etc
  • torturi deosebite pentru ocazii speciale (ex: Tortul Buturuga _ Log Cake).

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din dieta-nutritie

Expertul Acasa.ro, dr Cristina Ciuca, medic oftalmolog

Experti Sanatate

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie: Cum sa iti stimulezi imunitatea toamna?

Experti Sanatate

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, dr Manuela Ravescu – medic dermatolog: Cea de-a patra stare de agregare a materiei, in sprijinul esteticii

Expertul Acasa.ro, dr Manuela Ravescu – medic dermatolog

Pune o intrebare


Citeste pe ele.ro

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie: Sfecla rosie, aliat de nadejde in curele de slabit

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie

Pune o intrebare