Dieta si nutritie

# slbeste rapid #slabeste usor # produse slabit #dieta slabit

Produse pentru slabit care au efect neasteptat

Produsele pentru slabit care au efect neasteptat, fara sa iti puna in pericol silueta, exista cu adevarat! Atunci cand iti doresti o silueta perfect sculptata poti apela la cateva trucuri care te vor ajuta sa ajungi acolo unde iti doresti, fara sa fie nevoie sa petreci ore in sir la sala de sport sau sa urmezi diete prin care te infometezi si iti dai metabolismul peste cap.

Iata cateva dintre produsele pentru slabit care te ajuta sa scapi de grasime si de centimetrii in plus din zonele cu probleme:

Centura cu vibratii pentru remodelare corporala

Una dintre metodele prin care poti obtine un abdomen plat si o silueta atragatoare, fara efort, este folosirea unei centuri cu vibratii care face sa dispara rapid, grasimea de pe abdomen, coapse si fese. In plus, prin utilizarea unei astfel de centuri, muschii sunt mai bine definiti si vei resimti o tonifiere la nivelul intregului organism. Poti ajunge la forma dorita, fara sa faci efort la sala sau sa practici un sport care te epuizeaza, este suficient sa porti o centura pentru remodelare corporala doar cateva minute pe zi.

Plasturii pentru slabit

Cei care au incercat pana acum plasturii pentru slabit spun ca acestia si-au dovedit rapid eficienta, fara sa fie nevoiti sa faca efort sau sa tina diete drastice. In cazul in care te gandesti sa utilizezi plasturi pentru a scapa de kilogramele in plus, alege-i pe cei 100% naturali, pe baza de plante. Cum actioneaza un plasture pentru slabit? Pe scurt, acesta contribuie la descompunea celulei de grasime si ajuta organismul sa piarda in greutate. Plasturele pentru slabit functioneaza impreuna cu sistemul endocrin propriu, care include glande ce controleaza rata metabolismului, iar prin cresterea acestei rate, corpul arde grasimile, carbohidratii si zaharurile ce determina excesul de greutate.

Corset modelator pentru talie

Atunci cand forma taliei nu te mai multumeste sau aceasta zona a corpului si-a pierdut fermitatea, poti incerca sa iti recapeti formele cu ajutorul unui corset modelator pentru talie. Corsetul este un produs deseori folosit pentru ca multe dintre modele pot fi purtate la sala sau la alergare. Corsetul modelator este recomandat si femeilor in perioada de dupa nastere, pentru reconstruirea abdomenului si remodelarea taliei, intr-o perioada extrem de scurta de timp.

Colanti pentru slabit

Cand iti doresti sa scapi de surplusul de grasime de pe coapse si fese, o pereche de colanti pentru slabit poate fi solutia castigatoare. Colantii pentru slabit sunt atat eficienti, cat si practici, pentru ca ii poti purta nu doar prin casa, ci poti merge in colanti la sala, in parc sau pe strada, iar in acest timp vei beneficia de toate efectele acestora asupra siluetei.

Maiou modelator

Maiourile modelatoare sunt unele dintre cele mai populare produse in randul celor care isi doresc o silueta perfecta pentru ca acestea sculpteaza pur si simplu corpul, ascunzand imperfectiunile si stratul adipos. Maioul are avantajul ca acopera zonele importante, este confortabil si in plus ajuta la reducerea stratului adipos de pe burta si alte zone cu probleme.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din dieta-nutritie

Expertul Acasa.ro, dr Cristina Ciuca, medic oftalmolog

Experti Sanatate

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie: Cum sa iti stimulezi imunitatea toamna?

Experti Sanatate

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie: 5 beneficii ale MUSTULUI

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie

Pune o intrebare


Citeste pe ele.ro

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie: Adevarul despre MURATURI

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie

Pune o intrebare