Dieta si nutritie

#praline #leonidas #ciocolata leonidas #praline leonidas #praline belgiene

(P) Praline Leonidas - cadouri cu orice ocazie

Ciocolateriile Leonidas au adus in Romania calitatea si rafinamentul pralinelor originale belgiene. In numeroase sortimente si arome, pralinele Leonidas sunt ideale pentru a fi oferite cadou cu orice ocazie persoanelor dragi.

 

Leonidas, producator de ciocolata de renume mondial


Brandul Leonidas - chintesenta ciocolatei belgiene a intrat pe piata din Romania in anul 2001. Leonidas este un producator de ciocolata premium de renume mondial care comercializeaza peste 100 de tipuri diferite de praline si ciocolata belgiana in peste 1400 de puncte de vanzare din intreaga lume, dintre care 6 ciocolaterii in Romania fiind cea mai extinsa ciocolaterie belgiana din piata locala.

Leonidas garanteaza prospetimea si calitatea produselor sale. Pralinele sunt intotdeauna realizate dupa metodele traditionale, folosind numai cele mai bune ingrediente: 100% unt de cacao, Ingrediente naturale si proaspete, precum unt si smantana, delicatese precum cirese Morello din Périgord, migdale din Italia si nuci din Grenoble. Pe scurt, cele mai bune ingrediente din lume.

Pralinele Leonidas sunt ideale pentru a fi oferite celor dragi, in diverse ocazii ale vietii . Fie ca este vorba de o zi de nastere, o petrecere, cina cu prietenii, o seara romantica sau pur si simplu un gest de multumire, aceste momente pot aparea mereu in viata dumneavoastra. Pentru ocaziile mici sau mari, ciocolata Leonidas este cadoul perfect.
 

Leonidas, calitate si prospetime

Ciocolateriile Leonidas se aprovizioneaza cu ciocolata proaspata in fiecare luna de la singura fabrica din Belgia - Bruxelles fiind garantata astfel calitatea si prospetimea produselor oferite de ciocolateriile Leonidas.

Pralinele pot fi alese direct din vitrina si ambalate proaspat in fata consumatorului fie in clasicul ballotin auriu sau intr-o varietate de cutii de cadouri elegante.

Leonidas a dobandit o reputatie mondiala pentru unele specialitati ale sale, de exemplu Manon, o pralina facut din ciocolata alba, alune, cafea si crema pralinata. Creata in 1935, Manon este un sortiment de pralina clasica, de multe ori copiata, dar niciodata egalata Leonidas fiind singurul care stie ingredientele sale traditionale.
 

Pralinele, traditionale si moderne

Pentru ocazii speciale, in ciocolateriile Leonidas vei gasi si numeroase sortimente de figurine din ciocolata pentru sarbatorile de Paste sau Craciun.

Din oferta ciocolateriilor Leonidas nu lipseste nici inghetata. Aici ai ocazia sa gusti din sortimente inedite, care iti vor rasfata papilele gustative. Ai de ales intre inghetata cu fulgi de ciocolata neagra, cu Gianduja, cu capsuni si fulgi de ciocolata alba, cu ciocolata alba si migdale caramelizate, cu bucati fine de Speculos - biscuit belgian caramelizat, stracciatella sau vanilie.
 

Ambalaje speciale pentru praline Leonidas

 

Spre deosebire de ciocolata obisnuita din comert, in ciocolateriile Leonidas ai ocazia sa alegi chiar tu ambalajul preferat si sortimentele de praline pe care vrei sa le oferi cadou. Din acest punct de vedere Leonidas este singura ciocolaterie din piata care ofera peste 40 de modalitati de ambalare tip cadou de la cutii standard si pana la cele editie limitata. Toate ambalajele sunt accesorizate standard cu funda si flori decorative.

Toate gama de sortimente de praline Leonidas precum si modalitati de ambalare tip cadou poate fi vizualizata accesand www.ciocolatabelgiana.ro


Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din dieta-nutritie

Expertul Acasa.ro, dr Cristina Ciuca, medic oftalmolog

Experti Sanatate

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie: Cum sa iti stimulezi imunitatea toamna?

Experti Sanatate

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie: Gustari sanatoase pe care le putem da copiilor la scoala

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie

Pune o intrebare


Citeste pe ele.ro

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie: Vedeta lunii septembrie: anghinarea. De ce merita cumparata?

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie

Pune o intrebare