Dieta si nutritie

#Oana Radu #slabit #dieta

Oana Radu a slabit 30 de kilograme. Acum a dezvaluit secretul ei. Care sunt cele 5 reguli pe care le respecta cu sfintenie

 

Oana Radu a socat pe toata lumea cu transformarea ei. In anul 2014, cand a aparut pentru prima oara in lumina reflectoarelor, artista cantarea 104 kilograme. Pentru ca si-a dorit enorm o cariera in lumea artistica, iar imaginea conteaza enorm, Oana a tinut o dieta si a reusit sa slabeasca nu mai putin de 30 de kilograme in 50 de zile.

Cel care a ajutat-o sa ajunga la greutatea ideala, 57 de kilograme, a fost Catalin, partenerul sau de viata, iar dieta a fost inventata chiar de el.

„Lumea m-a acuzat ca mi-am operat stomacul si singura dovada pe care as putea sa aduc este un ecograf care sa ateste ca nu mi-am operat stomacul, insa nu cred ca ar fi potrivit pentru un artist sa vina sa faca asta la o emisiune TV. Pentru cei care cred ca am reusit printr-un stil de viata sanatos si vor sa-mi urmeze exemplul, o sa va zic 5 reguli pe care, daca le aplica, vor pierde in greutate:

1. Schimbarea alimentatiei. Adica renuntarea complet la fainoasele albe, la tot ce contine grasime sau prajeli, la zahar, adica dulciuri, sucuri.

2. Fara pic de mancare dupa ora 18:00. E o regula foarte importanta pe care eu am aplicat-o si in perioada de mentinere

3. Nu exista cheat day. Adica ziua in care poti manca orice se afla doar in etapa in care s-a ajuns la o greutate si se tine dieta 6 zile pe saptamana, a 7-a zi se mananca orice. Pana nu se slabeste, nici nu trebuie adusa in discutie. Degeaba te chinui sa faci eforturi, daca intr-o zi mananci cat ai mancat toata saptamana.

4. Sportul are o mare importanta. Pentru cei mai grasuti, in aceasta perioada de dieta pielea se va lasa si vor ajunge sa-si opereze bratele, picioarele, pentru a inlatura surplusul de piele. Sportul ajuta sa ne tonifiem.

5. Nu se asociaza niciodata carbohidratii cu proteinele. Trebuie sa renuntam la fainoase, dar daca nu se poate, putem manca din cand in cand orez sau paste din orez. – a dezvaluit Oana Radu.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din dieta-nutritie

Expertul Acasa.ro, dr Cristina Ciuca, medic oftalmolog

Experti Sanatate

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie: Cum sa iti stimulezi imunitatea toamna?

Experti Sanatate

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie: Sfecla rosie, aliat de nadejde in curele de slabit

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie

Pune o intrebare


Citeste pe ele.ro

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului