Dieta si nutritie

#ce sa mananaci ca sa nu te ingrasi #meniu de sarbatori # Kinga Sebestyen meniu # Kinga Sebestyen

Meniul de sarbatori al antrenoarei vedetelor. Ce sa mananci, ca sa nu te ingrasi

Antrenoarea vedetelor, Kinga Sebestyen, este atenta la silueta chiar si de sarbatori. Antrenoare de Kangoo Jumps pregateste in aceasta perioada un meniu prietenos cu silueta, dar nu lipsit de gust!

Ajunul Craciunului

“Dimineata de Ajun incepem cu jumatate de ananas, apoi cafea sau ceai indulcite cu miere, omleta din albus cu branza slaba sau cu sunca de pasare si ciuperci. Iaurt slab sau lapte de migdale sau cocos cu cereale integrale, nuci, miere si fructe. Dimineata ne trebuie energie, asa ca este indicat ca micul dejun sa fie satios pentru ca pe parcursul zilei sa nu fim tentati sa rontaim diverse alimente nesanatoase ori sa mancam prea mult seara.

Pranz: Aperitiv: pasta de avocado, mousse de somon, feta, mozarella cu rosii, struguri, crema de vinete cu ulei de masline, oua de prepelita umplute cu ton; Ciorba de legume

Felul principal: friptura de miel cu cartofi dulci la cuptor si tabbuleh.

Desert: cozonac cu mac din faina neagra, cu nuci si miere. Tort cu blat din clatita din faina neagra cu nuci, zmeura, capsuni si miere.

Intre mese, ananas sau kiwi. Ananas natural, crud, nu cel din conserve. El contine enzime foarte puternice, are proprietati antiinflamatoare si va destresa organismul la nivel celular. Ca si alcool, vin alb sau rosu. Nu uitati sa beti ceai verde!”, a declarat antrenoarea vedetelor pentru okmagazine.ro.

In prima zi de Craciun, Kinga Sebestyen recomanda

Aperitiv: salata de sfecla cu ficatei si chiftele de pui, ciorba de pui

Fel principal: curcan la cuptor cu unt aromat. Salata cu feta, mar, ananas, nuci, stafide.

Desert: salata de fructe cu alune si miere.

Daca ne dorim neaparat sarmale, ele sa fie din carne de pui. Ca si desert, mai putem pregati seminte de chia cu lapte de migdale, stafide si fructe.

A doua zi de Craciun avem:

Aperitiv: chiftele din ciuperci, pasta de masline, salata de vinete cu ciuperci si ardei capia, frigarui de pui

Felul principal: clatite Hortobagy – clatite din faina neagra umplute cu carne de pasare, tocata, cu mozarella, tinuta cateva minute la cuptor.

La desert ananas proaspat”, mai spune Kinga Sebestyen.
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din dieta-nutritie

Expertul Acasa.ro, dr Cristina Ciuca, medic oftalmolog

Experti Sanatate

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie: Cum sa iti stimulezi imunitatea toamna?

Experti Sanatate

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, dr Manuela Ravescu – medic dermatolog: Cea de-a patra stare de agregare a materiei, in sprijinul esteticii

Expertul Acasa.ro, dr Manuela Ravescu – medic dermatolog

Pune o intrebare


Citeste pe ele.ro

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, dr Muheidli Chadi: Fertilizare in vitro cu ovocite donate. Indicatii si sanse de reusita

Expertul Acasa.ro, dr Muheidli Chadi, medic specialist obstetrica-ginecologie

Pune o intrebare