Dieta si nutritie

# meniu persoalizat #dieta #meniu

Meniu personalizat, pe baza de abonament, in functie de nevoile fiecarei persoane

Romanii sunt din ce in ce mai orientati catre adoptarea unui stil de viata sanatos, alegand abonamentele de meniuri pentru intreaga zi ca un nou obicei de consum, nu doar din ratiuni functionale, arata datele restaurantului virtual Yellow.Menu. Ca urmare a acestei tendinte, Yellow.Menu a incheiat un parteneriat cu HealthU, agregator de servicii de sanatate preventiva, iar in baza acestuia va livra meniuri personalizate pe baza de abonament. Meniurile, realizate impreuna cu un nutritionist, acopera obiective precum mentinerea greutatii corporale, slabire sanatoasa sau adaptarea meniului zilnic la anumite diete speciale.

 

Conceput ca un restaurant online cu meniu dinamic si diferit in fiecare zi, Yellow.Menu reprezinta solutia pentru cei care doresc sa pastreze un stil de viata echilibrat, cu o alimentatie sanatoasa, avand posibilitatea de a comanda meniuri gourmet pentru mic dejun, pranz sau cina, acasa sau la birou, cu livrare rapida, prin reteaua proprie de curieri, oriunde in Bucuresti si Cluj-Napoca. Yellow.Menu  pune accentul pe ingrediente premium, proaspete, preparatele zilnice, limitate ca portii, avand o abordare orientata catre echilibru nutritiv si un gust remarcabil.

Conceptul Yellow.Menu a stat la baza parteneriatului cu HealthU, un furnizor de servicii de sanatate preventiva, care ofera clientilor sai programe de nutritie, in functie de obiective, combinate cu programe de fitness si sedinte de life coaching si mindfulness pentru a obtine un echilibru intre corp si minte.

"Orientarea catre o alimentatie sanatoasa este, fara indoiala, unul dintre trendurile cele mai accentuate ale momentului, atat in Romania, cat si la nivel global. Ultimii doi ani au schimbat obiceiurile de consum la nivel global, adoptarea unei alimentatii sanatoase fiind esentiala pentru o stare de sanatate optima si un sistem imunitar bun. Astfel, in cautarea alimentelor sanatoase, consumatorii au devenit tot mai selectivi si mai atenti la informatiile nutritionale de pe etichetele produselor, iar daca vorbim de preparate culinare, ingredientelele proaspete si curate cantaresc tot mai mult in decizia de cumparare", a precizat Bogdan Marchis, fondator HealthU.

Preferinta pentru meniurile de mentinere

Astfel, meniurile HealthU, concepute de nutritionisti si realizate cu ajutorul chef-ilor Yellow.Menu au un echilibru ideal intre nutrienti si diversitatea preparatelor livrate. Meniurile HealthU nu contin exces de grasimi, respectand nivelurile de lipide, carbohidrati si proteine, fiind variate tocmai pentru a oferi diversitatea de nutrienti de care corpul nostru are nevoie.

"Adoptarea unui stil de viata sanatos implica o dieta corespunzatoare, iar aceasta poate fi o provocare, mai ales din cauza optiunilor limitate din supermarketuri, dar si al numarului redus de restaurante care pun accentul pe ingrediente premium, proaspete si variate. Parteneriatul cu HealthU confirma tendinta romanilor spre healthy lifestyle, accesand acest serviciu pe baza de abonament ca o solutie pentru intreaga zi, nu ca o optiune de moment. Nu oferim un substitut pentru experienta de la restaurant, ci o alternativa reala pentru cei care vor sa manance sanatos indiferent unde se afla, fapt confirmat si de preferintele inregistrate de clienti de la lansare, spre meniuri de mentinere sau active, nu neaparat de slabit", a declarat Adrian Ciucur, CEO Yellow.Menu.

Beneficii pentru planeta si un consum responsabil

Printre beneficiile serviciului pus la dispozitie prin noul parteneriat se numara nu doar accesul la mese echilibrate, avizate de specialisti, dar si la un consum ce vizeaza evitarea risipei alimentare. Astfel, pentru fiecare luna de abonament incheiata, HealthU ofera clientilor un copac, pentru a fi plantat, militand astfel pentru un consum responsabil si o viata echilibrata. 

Meniurile realizate in colaborare cu HealthU pot fi comandate exclusiv de pe site-ul partenerului, pe baza de abonament, fiind disponibile pentru clientii din Bucuresti, Ilfov si Cluj-Napoca.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din dieta-nutritie

Expertul Acasa.ro, dr Cristina Ciuca, medic oftalmolog

Experti Sanatate

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie: Cum sa iti stimulezi imunitatea toamna?

Experti Sanatate

Sfatul expertului


Citeste pe ele.ro

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie: Feniculul previne cancerul. Descopera-i toate beneficiile!

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie

Pune o intrebare