Dieta si nutritie

#kilodren #slabit #dieta

Kilodren te ajuta sa normalizezi greutatea corporala

Numarul de kilograme este, in primul rand, un indicator al sanatatii si abia apoi ar trebui sa fie un standard de frumusete. Traim intr-o epoca a vitezei, in care primeaza multi-tasking-ul, timpul parca se comprima tot mai mult, iar grija pentru alimentatie si sport este minima.

La nivel global, mai mult de 2 miliarde de copii si adulti au probleme de sanatate relationate cu supraponderabilitatea si obezitatea, iar procentul persoanelor care mor din cauza acestor complicatii este in crestere.

Un mod de verificare a starii fizice este indicele de masa corporala (IMC); altul este circumferinta abdominala (CA). Femeile cu CA mai mare de 80 cm si barbatii cu CA mai mare de 94 cm au un risc crescut de afectiuni legate de obezitate.

Ce probleme de sanatate risca persoanele care sufera de obezitate? De la boli fizice pana la afectiuni psihice: hipertensiune, diabet tip 2, accident vascular cerebral, probleme de respiratie, niveluri ridicate ale LDL colesterol si ale trigliceridelor, niveluri scazute ale HDL colesterol, boala coronariana, depresie, anxietate.

Chiar daca standardele de frumusete s-au modificat de-a lungul timpului si difera in functie de cultura, cel mai important este sa ne simtim bine in corpul nostru si sa avem grija de el.

Gama este conceputa pentru a sustine programele de slabire si de control al greutatii. Kilodren vine in sprijinul persoanelor care isi doresc o solutie naturala, fiind cu extracte standardizate din plante atent alese pentru a sustine orice dieta si pentru a oferi efectele dorite.

1 –Kilodren Biolax – este cunoscut faptul ca de multe ori dietele stricte si diferitele regimuri de slabit tulbura tranzitul intestinal; Biolax este un compus natural, din extracte de plante, care ajuta la normalizarea functiei intestinale si a functiilor fiziologice ale acestuia.

inainte de orice schimbare in stilul de alimentatie (inceperea unei diete, trecerea de la alimente bogate caloric la unele mai putin consistente, trecerea la alimentatie vegana sau chiar gluten-free/ lactose-free) este recomandata utilizarea unui laxativ usor, ne-iritant care sa sprijine un tranzit corect. Utilizarea acestuia este benefica in gestionarea senzatiei de foame atroce din primele zile de dieta . Senzatie de foame este si principalul dusman al mentinerii dietei.

2–Kilodren Lipidburn este destinat managementului greutatii. Datorita extractelor inalt standardizate in principii active, are actiune diuretica cu eliminarea excesului de apa din organism, actiune carminativa, actiune antioxidanta si de cresterea a metabolismului lipidelor si glucidelor. Prin normalizarea secretiilor gastrice, hepato-biliare si pancreatice, produsul accelereaza metabolismul energetic, inhiba pofta de mancare, in special de dulce.

in timpul curelor de slabire metabolismul are tendinta sa incetineasca procesul de ardere. Acest lucru duce la o stagnare a scaderii in greutate. Lipidburn intervine la diminuarea senzatiei de foame (instalata indeosebi in partea a doua a zilei si seara – mancatul compulsiv de seara) si in procesul de accelerare a metabolismului si deci a arderii grasimilor. Lipidburn nu cauzeaza stari de agitatie sau de greata. Produsul se poate utiliza pe tot parcursul de scadere corporala (evident, concomitent cu dieta) asigurand o revenire la sanatate optima si silueta de invidiat.

3 –Kilodren OxiFree este un puternic antioxidant natural (scor ORAC > 5,000/ml) conceput pentru a reduce cantitatea de radicali liberi si efectele determinate de acestea (stresul oxidativ). Intarzie imbatranirea celulara, prezinta protectie la nivelul inimii, imbunatateste activitatea sistemului imunitar.

Acest produs sustine initiativa de a face mai multa miscare si de a construi o musculatura optima. Sustinerea articulatiilor si a scheletului, mobilitatea, agilitatea fizica si mentala, procese metabolice corecte, intarzierea imbatranirii generale a corpului – toate acestea sunt motive pentru care sportul ar trebui sa faca parte din viata noastra. Oxifree scade numarul de radicali liberi din organism, asigurand suficienta energie pe parcursul intregii zile si ajuta organismal sa eficientizeze rezultatele activitatii fizice.

4 –Kilodren FloraPhyt protejeaza mucoasa intestinala mentinand integritatea florei bacteriene endogene benefice. Stimuleaza functia de purificare a organismului, creste capacitatea acestuia de a se apara impotriva agentilor patogeni.

Produsul se recomanda in ultima etapa a procesului de slabire pentru "consolidarea" rezultatelor. Conform statisticilor peste 80% din persoanele care au incercat diferite diete nu au mentinut pe termen lung rezultatele acestora. Mai mult decat atat, greutatea lor a crescut dupa 2-3 luni de la dieta, iar procentul de grasime corporala a devenit mai mare decat cel initial.

Floraphyt asigura o integritate a mucoasei digestive permitand formarea unui mediu sanatos, propice dezvolarii florei probiotice. Florapyt ajuta la controlul absorbtiei nutrientilor si vindeca posibilele leziuni de la nivelul intestinului subtire, cauza numeroaselor simptome de discomfort abdominal (balonari, constipatie, indigestii, dureri abdominale).

Pentru obtinerea efectelor dorite, se utilizeaza in cure, in combinatie cu celelalte produse din gama. inaintea inceperii programului Kilodren se recomanda o cura cu produsele din gama Drenox.

Pentru detalii despre produse (ingrediente, mod de utilizare, pret), accesati www.bodybalance.ro/categorie-produs/silueta-managementul-greutatii/ si pagina de Facebook www.facebook.com/BodyBalanceRomania/.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din dieta-nutritie

Expertul Acasa.ro, dr Cristina Ciuca, medic oftalmolog

Experti Sanatate

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie: Cum sa iti stimulezi imunitatea toamna?

Experti Sanatate

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie: Gustari sanatoase pe care le putem da copiilor la scoala

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie

Pune o intrebare


Citeste pe ele.ro

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, dr Manuela Ravescu – medic dermatolog: Cea de-a patra stare de agregare a materiei, in sprijinul esteticii

Expertul Acasa.ro, dr Manuela Ravescu – medic dermatolog

Pune o intrebare