Dieta si nutritie

# gabriela cristea dieta

Gabriela Cristea dezvaluit meniul sau zilnic: Iata cum a slabit 25 de kilograme

Prezentatoarea Gabriela Cristea a slabit aproximativ 25 de kilograme cu ajutorul unei diete. Vedeta a dezvaluit de curand care a fost meniul zilnic care a ajutat-o sa slabeasca atat de mult.

„In viata sunt momente cand trebuie sa iei o pauza si sa te ocupi de lucrurile pe care trebuie sa le faci la momentul respectiv, ca in cazul meu am facut cei doi copii. Dar la un moment dat, trebuie sa te intorci la viata ta si oricat de mult ai amana momentul revenirii, pentru ca e placut sa traiesti asa intr-un, vine o zi cand spui stop"

Vedeta spune ca s-a apucat in urma cu mult timp de slabit, dar rezultatele nu apar de pe o zi pe alta.

„Eu m-am apucat mai demult, doar ca am avut momente cand am slabit, iar m-am ingrasat, iar am slabit. Acum insa m-am apucat asa serios si ce ma opreste e faptul ca rezultatele nu vin chiar asa de pe o zi pe alta, iar cel mai greu a fost sa ma uit pe cantar. Drept urmare am hotarat sa nu ma mai uit, nu stiu cate kilograme am slabit si nici nu vreau sa stiu. Important este sa fiu intr-o forma fizica buna, pentru ca vor veni cu siguranta si kilogramele in minus".

„Practic nu am renuntat la mare lucru. Mananc absolut orice, doar ca mananc in cantitati mici sau moderate. Nu mai mananc paine alba sub nicio forma sau produse din faina alba. Mananc paine integral, dar foarte putine si acelea si paste integrale cam o data la doua saptamani. Chiar si dulce mananc intr-o proportie de trei ori la doua saptamani si atunci in proportii foarte mici cat sa imi satisfac pofta de dulce si sa nu ma frustreze zilnic'

Cat despre meniul ei zilnic, Gabriela Cristea spune ca mananca ultima masa la ora 19:00, care adesea e formata din fructe.

„La 8.30 mananc micul dejun care poate sa insemne o sana cu 2 biscuiti integrali, dupa care mananc fructe la ora 11.00 de cele mai multe ori ananas sau pepene, dupa care la pranz, la 13.30, mananc o salata care poate sa fie cu pui, poate sa fie cu ton, cu ou, cu branza, dar niciodata amestecate. in schimb consum legume din toate felurile si toate culorile. Dupa-amiaza am la ora 16.30 o gustare care poate sa insemne o mana de migdale, care poate sa insemne un iaurt, biscuiti, 2-3 tablete de ciocolata. Seara nu mananc foarte mult, ultima masa este la 19.30, eu mananc undeva pe la 19.00 totusi si am alimente foarte usoare ori pepene, ori ananas, paste integrale', a spus ea.

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din dieta-nutritie

Expertul Acasa.ro, dr Cristina Ciuca, medic oftalmolog

Experti Sanatate

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie: Cum sa iti stimulezi imunitatea toamna?

Experti Sanatate

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie: Feniculul previne cancerul. Descopera-i toate beneficiile!

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie

Pune o intrebare


Citeste pe ele.ro

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie: Adevarul despre MURATURI

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie

Pune o intrebare