Dieta si nutritie

#sanatate #fructe #brandjo #brandjo.ro #fructe la birou # livrare fructe

“Fructe la birou” – BrandJo lanseaza promotii senzationale!

“Pentru o viata sanatoasa, consumati zilnic fructe si legume” - va este familiar acest mesaj?  Daca da, atunci serviciul “Fructe la birou” v-a atras atentia. BrandJo are deosebita placere de a anunta lansarea promotiilor de sfarsit de an, aferente acestui serviciu extraordinar.

Sub indemnul “Un angajat motivat este un angajat eficient “, tot mai multi angajatori de pe piata locala au prins in bugetele anuale, o noua forma de beneficiu: Fructe la birou! Acestia au reusit nu numai sa sporeasca capacitatea de concentrare a angajatilor la locul de munca dar si sa imbunatateasca reputatia firmei. Initiativa companiilor de a oferi acest beneficiu angajatilor, s-a bucurat de o reactie foarte pozitiva din partea acestora.

Fructe la birou” este un serviciu pe care BrandJo il pune la dispozitia atat a companiilor private cat si a institutiilor de stat si organizatiilor din Romania. „Este un proiect care ne-a stimulat foarte mult, prin simplitatea ideii si prin utilitatea si caracterul practic atat de evidente. Am incercat sa concepem acest serviciu intr-o maniera cat mai prezentabila si motivanta, incercand sa minimalizam costurile si sa o facem disponibila in acest fel, oricarui tip de client” a declarat Raluca Rus, Operations Manager BrandJo Corporation.

Mere, pere, prune, struguri, piersici, cirese, capsuni, portocale, banane, mandarine si nu numai, sunt fructele de sezon proaspete pe care BrandJo le livreaza in aranjamente cosuri de rachita remarcabile. Intre e-mail-uri si sedinte, dupa ore indelungate in fata calculatorului, puteti beneficia de o pauza sanatoasa, un moment de relaxare si buna dispozitie.

Acest serviciu inedit este singura metoda de motivare nonfinanciara care presupune cheltuirea unui buget redus in comparatie cu alte metode. Cum functioneaza? Simplu: stabiliti gramajul de fructe per angajat, numarul de cosuri dorite si ora la care sa fie livrate, iar BrandJo se va ocupa de toate celelalte detalii

Sunteti angajat? Sugerati angajatorului sa va ofere Fructe la birou.

Sunteti angajator? Oferiti angajatilor Fructe la birou.

Promotiile BrandJo vin in intampinarea celor interesati, serviciile fiind mai darnice ca niciodata. Pentru a va recompensa increderea, BrandJo va prezinta promoţiile:

- Pentru abonamentele „Ziua fructelor” (o zi pe saptamana), oferim la fiecare opt saptamani, fara costuri aditionale, mini prajituri gustoase (cofetarie autorizata), pentru toti angajatii companiei.
- La abonamentele de 6 luni livrare cosuri cu fructe de sezon, oferim un storcator profesional la fiecare grup de 50 angajati. Fructele devin suc natural pentru angajatii companiei, fara costuri aditionale!
- La abonamentele de 12 luni livrare cosuri cu fructe de sezon, oferim lunar un numar de pliculete de ceai marca Just T egal cu numarul de angajati. Veti putea beneficia de aceste produse care ofera energie si sanatate, fara costuri aditionale.
- La abonamentele pe durata nedeterminata, oferim fara costuri aditionale, storcatoarele de fructe , pliculetele de ceai marca Just T si organizarea anuala a unui eveniment corporate. O promotie completa!
- Pentru clientii noi, la orice tip de contract semnat pana la sfarsitul lunii octombrie 2012, oferim cadou organizarea petrecerii de Craciun de anul acesta. Ne vom ocupa de toate detaliile organizarii, fara costuri aditionale.

Daca va doriti surprize placute, contati pe BrandJo. Detalii complete despre serviciul “b“ sunt disponibile pe site-ul dedicat //www.brandjo.ro/fructe.html .

Catalin Chiran - Director Vanzari
0737506710
SC BRANDJO CORPORATION SRL
www.brandjo.ro/fructe.html
Contact SC BRANDJO CORPORATION SRL





 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din dieta-nutritie

Expertul Acasa.ro, dr Cristina Ciuca, medic oftalmolog

Experti Sanatate

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie: Cum sa iti stimulezi imunitatea toamna?

Experti Sanatate

Sfatul expertului


Citeste pe ele.ro

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului