Dieta si nutritie

#nutritie #plaja #dieta #silueta

Esti pregatita de plaja? Cum sa obtii rapid silueta pe care o doresti

Vara este in toi, motiv pentru care tot mai multe femei incep sa-si cumpere creme cu protectie solara pentru plaja pentru a se bucura de zile insorite. Insa, odata cu pregatirile pentru concediu, apar si grijile legate de silueta.

Inca mai este timp sa dam jos cateva kilograme, chiar daca concediul bate la usa, sustine nutritionistul Heather Bauer, care ne vine in ajutor cu cateva sfaturi pentru a ne ajuta sa ajungem la formele dorite.

1. Mananca multe salate – Este sezonul verdeturilor asa ca profita din plin. Inlocuieste masa de seara, obligatoriu, cu o salata usoara de legume si doar o bucatica de branza, nu mai lata de podul palmei, fara paine. Daca se poate, fa tot posibilul sa mananci salate si la masa de pranz. La serviciu, pune-ti la pachet fructe si legume taiate pentru masa de pranz si renunta la pizza si la sandwichuri. Daca reusesti sa faci asta o saptamana, vei da jos cel putin trei kilograme, daca nu chiar mai mult.

2. Renunta la ciugulit – Incearca sa nu mai mananci biscuiti, snacksuri sau produse de patiserie in timpul zilei, doar pentru ca ti-e pofta. Daca chiar simti nevoie de a pune ceva in gura, scoate din pachet morcovul curatat pe care l-ai adus de acasa sau un fruct. Pe cat posibil, renunta la ciugulitul nesanatos. S-ar putea sa iti spui: “Dar eu nu mananc prostii in timpul zilei!” Ei bine, fa un mic experiment: trece pe foaie tot ce ai mancat intr-o zi, dar absolut tot! Inclusiv bucata de ciocolata oferita de colega de munca, pumnul de alune pe care l-ai mancat si paharul de suc pe care l-au baut cu ocazia zilei de nastere a cuiva de la serviciu.

Continuarea pe Lyla.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din dieta-nutritie

Expertul Acasa.ro, dr Cristina Ciuca, medic oftalmolog

Experti Sanatate

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie: Cum sa iti stimulezi imunitatea toamna?

Experti Sanatate

Sfatul expertului


Citeste pe ele.ro

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie: Gustari sanatoase pe care le putem da copiilor la scoala

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie

Pune o intrebare