Dieta si nutritie

#Chefi la cutite #dieta gina pistol #gina pistol

Dieta Ginei Pistol. Ce NU mananca niciodata

Prezentatoarea show-ului ”Chefi la cutite”, Gina Pistol, a decis sa faca o schimbare in dieta, pentru a-si mentine silueta cu care ne-a obisnuit, in ciuda faptului ca este inconjurata mereu de preparate care mai de care! 

„Am renuntat la gluten si lactoza, pentru ca am intoleranta la ele, si am evitat sa consum produse cu zahar. Chiar daca eu iubesc lactatele, mai ales laptele si branza de capra, ce erau si singurele pe care le consumam de altfel, nu le-am mai inclus in dieta mea.

In ceea ce priveste carnea, nu a fost o trecere brusca, pentru ca eu oricum mancam carne foarte rar. Mai mult curcan si pui, iar acum consum uneori doar peste si fructe de mare. In rest, multe legume, fructe, gatite sau crude si…hidratare, un aspect foarte important”, a explicat Gina Pistol, conform libertatea.ro.

„Ma simt mult mai bine cu acest stil de viata. Am mai multa energie si observ ca tenul meu arata mult mai luminos, pielea este mai stralucitoare”.

„Cand chefii se mai gandesc sa gateasca cate ceva ma abtin, insa sunt om…si poftesc, deci nu este chiar usor. in platou, la filmarile “Chefi la cutite” miroase foarte bine, pentru ca se gateste la foc continuu, iar concurentii surprind cu multe retete inedite. Asa este viata de prezentator al celui mai iubit show culinar..esti inconjurat de multe tentatii", spune Gina Pistol.

Cel de-al saselea sezon „Chefi la cutite” are premiera pe 29 si 30 octombrie, de la 20:00, pe Antena 1.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din dieta-nutritie

Expertul Acasa.ro, dr Cristina Ciuca, medic oftalmolog

Experti Sanatate

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie: Cum sa iti stimulezi imunitatea toamna?

Experti Sanatate

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie: Cum sa iti stimulezi imunitatea toamna?

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie

Pune o intrebare


Citeste pe ele.ro

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie: Sfecla rosie, aliat de nadejde in curele de slabit

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie

Pune o intrebare