Dieta si nutritie

# dieta delfin #dieta

Dieta Delfin. Dai jos 5 kilograme intr-o saptamana!

Dieta Delfin este cea mai noua cura de slabire, care face furori pe internet. Acest regim te ajuta sa slabesti rapid, in doar o saptamana. 

Astfel, vei slabit 5 kilograme super-rapid, pe care nu vei le mai pune niciodata la loc. Dieta Delfin presupune consumul a cel mult 1.400 de calorii in zilele pare si 1.200 in zilele impare.

Meniu pentru zile impare

Mic dejun: 150 g de lapte degresat (sau iaurt), 2 felii de paine integrasa sau 15 g de biscuiti din cereale
Gustare: 150 g de fructe proaspete de sezon
Pranz: 60 g de penne cu sos de rosii, 50 g de carne de vita, salata de ridichi, 30 g de paine. Sau: cartofi souflee, vinete sau dovlecei pe gratar, sau chiar 60 g de orez fiert cu 200 g dovlecei prajiti in tigaie, 120 g de ton in saramura, salata de rosii si 30 g paine, sau salata de orez, legume crude si 30 g de paine.
Cina: salata Caprese cu 80 g de mozarella si 200 g de rosii si 70 g de paine; sau dorada mediteraneana, legume fierte, 100 g de fructe; a treia varianta: 60 g de cas afumat prajit, legume fierte si 70 g de paine. In ziua a 7-a: 120 g carpaccio de vita cu rucola, salata de rosii si 70 g de paine.

Poti asezona preparatele cu doua linguri de ulei de masline extra virgin, o jumatate de lingurita de sare si condimente naturale, zeama de lamaie, dupa gust.

Meniu pentru zile pare


Mic dejun: 150 g de lapte degresat sau iaurt cu continut scazut de grasimi, 3 felii de paine uscata (pesmet) sau 25 g de biscuiti din cereale integrale.
Gustare: un iaurt sau fructe proaspete de sezon.
Pranz: Risotto cu sparanghel (50 g de orez), 120 g de vita la gratar, morcovi, 30 g de paine, 100 de grame de fructe proaspete de sezon; sau: 70 g de penne cu pesto, 120 g de vitel cu scoici si ierburi, preparate cu vin alb, dovlecei la tigaie cu ulei de masline, ceapa, sare, piper si patrunjel, 30 de grame de paine si 100 g de fructe; sau: 120 g piept de pui (sau curcan) la gratar, condimentat cu oregano, cimbru, maghiran, salata mixta, 50 de grame de paine si 100 g de fructe.
Cina: omleta din 2 oua, cu salata verde, 70 de grame de paine si 100 g de fructe; sau sunca (70 g) si pepene galben (100 g), vinete la gratar, 50 g de mozzarella si 70 g de paine, sau: o pizza margherita si o salata.
Poti asezona preparatele cu trei linguri de ulei de masline extra virgin, 5 g de sare, condimente naturale, zeama de lamaie, dupa gust.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din dieta-nutritie

Expertul Acasa.ro, dr Cristina Ciuca, medic oftalmolog

Experti Sanatate

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie: Cum sa iti stimulezi imunitatea toamna?

Experti Sanatate

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie: Vedeta lunii septembrie: anghinarea. De ce merita cumparata?

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie

Pune o intrebare


Citeste pe ele.ro

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, dr Manuela Ravescu – medic dermatolog: Cea de-a patra stare de agregare a materiei, in sprijinul esteticii

Expertul Acasa.ro, dr Manuela Ravescu – medic dermatolog

Pune o intrebare