Dieta Delfin este cea mai noua cura de slabire, care face furori pe internet. Acest regim te ajuta sa slabesti rapid, in doar o saptamana.
Astfel, vei slabit 5 kilograme super-rapid, pe care nu vei le mai pune niciodata la loc. Dieta Delfin presupune consumul a cel mult 1.400 de calorii in zilele pare si 1.200 in zilele impare.
Meniu pentru zile impare
Mic dejun: 150 g de lapte degresat (sau iaurt), 2 felii de paine integrasa sau 15 g de biscuiti din cereale
Gustare: 150 g de fructe proaspete de sezon
Pranz: 60 g de penne cu sos de rosii, 50 g de carne de vita, salata de ridichi, 30 g de paine. Sau: cartofi souflee, vinete sau dovlecei pe gratar, sau chiar 60 g de orez fiert cu 200 g dovlecei prajiti in tigaie, 120 g de ton in saramura, salata de rosii si 30 g paine, sau salata de orez, legume crude si 30 g de paine.
Cina: salata Caprese cu 80 g de mozarella si 200 g de rosii si 70 g de paine; sau dorada mediteraneana, legume fierte, 100 g de fructe; a treia varianta: 60 g de cas afumat prajit, legume fierte si 70 g de paine. In ziua a 7-a: 120 g carpaccio de vita cu rucola, salata de rosii si 70 g de paine.
Poti asezona preparatele cu doua linguri de ulei de masline extra virgin, o jumatate de lingurita de sare si condimente naturale, zeama de lamaie, dupa gust.
Meniu pentru zile pare
Mic dejun: 150 g de lapte degresat sau iaurt cu continut scazut de grasimi, 3 felii de paine uscata (pesmet) sau 25 g de biscuiti din cereale integrale.
Gustare: un iaurt sau fructe proaspete de sezon.
Pranz: Risotto cu sparanghel (50 g de orez), 120 g de vita la gratar, morcovi, 30 g de paine, 100 de grame de fructe proaspete de sezon; sau: 70 g de penne cu pesto, 120 g de vitel cu scoici si ierburi, preparate cu vin alb, dovlecei la tigaie cu ulei de masline, ceapa, sare, piper si patrunjel, 30 de grame de paine si 100 g de fructe; sau: 120 g piept de pui (sau curcan) la gratar, condimentat cu oregano, cimbru, maghiran, salata mixta, 50 de grame de paine si 100 g de fructe.
Cina: omleta din 2 oua, cu salata verde, 70 de grame de paine si 100 g de fructe; sau sunca (70 g) si pepene galben (100 g), vinete la gratar, 50 g de mozzarella si 70 g de paine, sau: o pizza margherita si o salata.
Poti asezona preparatele cu trei linguri de ulei de masline extra virgin, 5 g de sare, condimente naturale, zeama de lamaie, dupa gust.