Dieta si nutritie

# slabesti rapid # cum scapi de celulita #dieta #celulita #cum sa slabesti

Dieta de 3 saptamani: mananci, slabesti si scapi de celulita cu un fruct!

Este vara si te pregatesti de vacanta si plaja. Ai cateva kilograme in plus si putina celulita, dar putin timp sa scapi de ele. Iata o dieta rapida, care are beneficiul de a fi placuta si usor de tinut:

In fiecare dimineata, pe stomacul gol, mananca minimum 100g de cirese. Cantitatea se creste treptat, in fiecare zi, astfel incat la sfarsitul celei de-a treia saptamani se ajunge la 500g de cirese.

Alte 300 de g de cirese se vor imparti in mod egal in trei parti si se vor consuma pana la pranz. Alaturi de acestea, nu se vor manca alte produse alimentare. 

In timpul curei cu cirese este recomandat sa nu fie incluse in mesele zilnice grasimi animale, zahar rafinat sau alcool. Pranzul si cina vor fi usoare (peste, legume in stare cruda, carne alba).

Pe durata dietei, si nu numai, ciresele vor inlocui cu succes ciocolata, bomboanele si dulciurile rafinate, fiind o alegere perfecta in acele momente in care ni se face pofta de ceva dulce, indiferent de momentul zilei.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din dieta-nutritie

Expertul Acasa.ro, dr Cristina Ciuca, medic oftalmolog

Experti Sanatate

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie: Cum sa iti stimulezi imunitatea toamna?

Experti Sanatate

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, dr Muheidli Chadi: Fertilizare in vitro cu ovocite donate. Indicatii si sanse de reusita

Expertul Acasa.ro, dr Muheidli Chadi, medic specialist obstetrica-ginecologie

Pune o intrebare


Citeste pe ele.ro

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului