Dieta si nutritie

# dieta suc rosii # dieta rosii #dieta

Dieta cu suc de rosii te scapa de 20 de kilograme

Dieta cu suc de rosii este un regim destul de sever si este recomandat persoanelor care nu au probleme de sanatate cronice. Aceasta dieta este strictiva, insa te poate ajuta sa slabesti in patru luni pana la 32 de kilograme.

Iata meniul:

Dimineata:
la micul dejun se mananca bine, orice, plus nu mai mult de 50 g paine, o cafea si un ceai.

La pranz si cina: se bea numai suc de rosii. In prima saptamana se bea 1/2 l de suc la pranz si numai un pahar seara. Cantitatea de suc este fara limita! La sfarsitul curei (dureaza in functie de cat vreti sa slabiti), nu-ti mai trebuie mancare nici multa, nici concentrata! Si rezultatul se mentine.

Pe langa faptul ca te ajuta sa slabesti in timp record, sucul de rosii are si alte beneficii, deloc de neglijat. Unul dintre cele mai importante este protectia pe care o ofera organismului impotriva afectiunilor cardiace, atat de raspandite in Romania.

Acest beneficiu este dat de prezenta licopenului, un antioxidant responsabil de culoarea rosie a tomatei. Studii recente au dezvaluit faptul ca un consum ridicat de rosii - si derivate ale acestora, precum sucul de rosii - pe o perioada lunga de timp (peste 11 ani) contribuie la reducerea riscului de boli cardiace cu 26%. Tot consumul de rosii - caruia i se asociaza un nivel ridicat de licopen in organism - determina si scaderea riscului de infarct.

O dieta cu suc de rosii, mentinuta timp de minim o saptamana, te poate ajuta sa elimini dintr-un foc circa 4 kilograme. In tot acest timp, licopenul, un antioxidant puternic care se regaseste din belsug in tomate, contribuie si la eliminarea aspectului inestetic de coaja de portocala al pielii - cu alte cuvinte, determina reducerea celulitei.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din dieta-nutritie

Expertul Acasa.ro, dr Cristina Ciuca, medic oftalmolog

Experti Sanatate

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie: Cum sa iti stimulezi imunitatea toamna?

Experti Sanatate

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie: Gustari sanatoase pe care le putem da copiilor la scoala

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie

Pune o intrebare


Citeste pe ele.ro

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului