Dieta si nutritie

#dieta Anamaria Prodan #anamaria prodan

Dieta cu care Anamaria Prodan a slabit in cateva saptamani 17 kilograme

Anamaria Prodan a trecut printr-o transformare uimitoare in urma cu cativa ani. A tinut o dieta doar cateva saptamani si a reusit sa slabeasca nu mai putin de 17 kilograme. S-a intretinut apoi cu numeroase tratamente corporale, iar acum are o silueta de vis, desi e trecuta de prima tinerete.

 

La capitolul alimentatie, vedeta s-a bazat pe salata de rosii si castraveti, dar si paste. De la 72 de kilograme, impresara a reusit sa ajunga la 55 in timp record.

”Am fost destul de atenta cu alimentatia. Mi-am dorit sa slabesc, sa ma simt bine, dar am avut grija sa nu exagerez cu chestii nesanatoase. Am mancat salate de castraveti si peste cam o data pe zi, am avut grija sa consum in jur de trei litri de apa, iar miscarea a avut un rol esential. Mi-am facut timp sa ajung la sala de cateva ori pe saptamana, desi am un program destul de aglomerat. Bineinteles, procedurile si tratamentele corporale au avut si ele un aport important in demersul meu de a ajunge la greutatea aceasta: masajul, remodelarea corporala cu aparate de ultima ora au fost doar cateva dintre acestea”, a marturisit pentru Click! Anamaria Prodan.

Anamaria a marturisit ca din meniul ei zilnic erau nelipsite sucurile de fructe si legume. Ea consuma cate un litru pe zi.

Vedeta recomanda sucurile cu fructe si legume, marturisind ca in fiecare zi consuma cate un litru, avand grija sa isi asigure doza necesara.

”De legume si fructe! 15 zile. Nu e dificil, pentru ca organismul de aia are nevoie. De vitamine. S-a curatat tenul, am slabit frumos. Am baut sucuri de spanac amestecat cu kale, cu ginger, cu portocale cu sucuri naturale. Aveam doi litri de suc, in ultima perioada nici nu mai puteam sa-l beau pe tot. Poate beam un litru pe zi. Si apa, foarte multa apa.

Aveam non-stop sucul in mana. Daca ma opream undeva, il puneam la frigider ”, povestae Anamaria Prodan, pentru ”Focus Magazin”.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din dieta-nutritie

Expertul Acasa.ro, dr Cristina Ciuca, medic oftalmolog

Experti Sanatate

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie: Cum sa iti stimulezi imunitatea toamna?

Experti Sanatate

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie: Sfecla rosie, aliat de nadejde in curele de slabit

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie

Pune o intrebare


Citeste pe ele.ro

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, dr Manuela Ravescu – medic dermatolog: Cea de-a patra stare de agregare a materiei, in sprijinul esteticii

Expertul Acasa.ro, dr Manuela Ravescu – medic dermatolog

Pune o intrebare