Dieta si nutritie

#dieta celulita #combatere celulita #dieta #celulita

Dieta care te scapa de celulita

Celulita este unul dintre inamicii cu care majoritatea femeilor lupta pe toate fronturile, de la adoptarea unei diete echilibrate la masaj si miscare. Cum dusmanul este unul redutabil, iti propunem sa incerci o dieta care promite sa te scape de celulita! Iata cum!

Dieta care te scapa de celulita este un regim alimentar de 7 pana la 10 zile, pe care il poti urma o data pe luna pentru detoxifierea eficienta a organismului. Ulterior, este necesar sa adopti o alimentatie echilibrata, bogata in legume si fructe, si sa te hidratezi corespunzator (cel putin 2 litri de apa si/sau ceaiuri neindulcite zilnic), astfel incat sa potentezi efectele benefice ale dietei care te scapa de nesuferita celulita.

Sucul de lamaie, de baza in dieta impotriva celulitei

Poate cel mai important "ingredient" al dietei care te scapa de celulita este sucul natural de lamaie, pe care trebuie sa il bei in fiecare zi, in cantitati insemnate.

Pregateste-l la inceputul fiecarei zile de regim astfel: stoarce 3 lamai la 1 litru de apa si adauga, optional, 1 lingurita de miere.

In continuare, iata cum ar trebui sa arate mesele tale in timpul acestei diete de detoxifiere:

Micul dejun: savureaza 300 ml de iaurt semidegresat cu 4 linguri de cereale integrale, alaturi de o cana de ceai de fructe de padure; o data la 2 zile, poti manca si un ou fiert.

Gustarea (ora 10.00): bea 1 pahar de suc de rosii.

Pranzul: combina o portie (150 g) de carne slaba (pasare) la gratar sau fiarta cu o portie (300 g) de conopida, morcovi si/sau telina saute, peste care ai stors zeama de la o jumatate de lamaie; ai voie sa mananci si o felie de paine integrala, iar, ca desert, un mar, o gutuie sau o portocala; in ultimele doua zile de dieta, adauga si o portie de supa de legume.

Gustarea (ora 16.30): rontaie 2 mere sau bea 1 pahar de suc de morcovi ori de suc de rosii.

Cina: pregateste-ti o salata de legume proaspete, adauga cativa stropi de ulei de masline si cateva bucatele de telemea slaba.

Sursa foto: combatterelacellulite.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din dieta-nutritie

Expertul Acasa.ro, dr Cristina Ciuca, medic oftalmolog

Experti Sanatate

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie: Cum sa iti stimulezi imunitatea toamna?

Experti Sanatate

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie: 5 beneficii ale MUSTULUI

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie

Pune o intrebare


Citeste pe ele.ro

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie: 5 beneficii ale MUSTULUI

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie

Pune o intrebare