Dieta si nutritie

#analize adn #dieta adn #adn #dieta

Dieta care te ajuta sa slabesti in functie de ADN-ul tau

Stim cu totii ca dietele personalizate sunt cele care dau cele mai bune rezultate. Stiai insa ca s-a inventat o dieta care te ajuta sa slabesti in functie de ADN-ul tau?

Dieta pe baza de ADN analizeaza profilul genetic al fiecarei persoane. Acesta poate fi obtinut prin intermediul site-urilor de specialitate. Apoi, planul de dieta pe baza de ADN analizeaza rezultatele acestor teste si primesti imediat raspunsul cu ce ar trebui sa faci ca sa slabesti.

Programul analizeaza peste 100 de aspecte ale ADN-ului uman. Pe baza rezultatelor obtinute acesta va recomanda peste 20 de sfaturi de slabire personalizate.

Fiecare persoana care isi doreste sa slabeasca primeste meniuri personalizate, o lista de cumparaturi si cateva idei de exercitii fizice pe care ar putea sa le faca pentru a scapa de kilogramele nedorite.

Scott Penn, persoana care a inventat dieta bazata pe AND, sustine ca programul analizeaza genele fiecarei persoane pentru a determina daca sufera de alergii si in functie de rezultat, vor fi eliminate anumite alimente din dieta. Rezultatele testului mai pot indica si riscul de obezitate, dar si cantitatea de alcool pe care ar trebui sa o consume persoana care apeleaza la aceasta dieta.

Ce spun nutritionistii despre dieta in functie de ADN

Nutritionistii sustin ca o dieta ar trebui sa fie personalizata, deoarece un anumit tip de regim nu se potriveste tuturor. Asadar, dieta personalizata este necesara. Cu toate acestea, cand ne dorim sa pierdem cateva kilograme in plus, nu trebuie sa urmam neaparat un program riguros, cat sa incercam sa aflam, impreuna cu un dietetician, ce alimente si combinatii alimentare ne fac bine, pentru a le include in dieta.

O dieta alimentara sanatoasa inseamna sa consumam cat mai multe fructe si legume proaspete si sa nu facem schimbari dramatice in alimentatie, cum ar fi eliminarea totala a unei grupe de alimente. Atunci cand urmezi o dieta, important este sa te informezi foarte bine inainte de a incepe.

Exista pacienti carora li s-a spus ca este indicat sa renunte la anumite alimente doarece ar putea avea intolerata, lucru care nu era adevarat. In final, eliminarea respectivelor alimente a dus la probleme de sanatate foarte grave.

Noua dieta bazata pe ADN-ul fiecarui individ ar putea scoate in evidenta lucruri pe care nu le stiiai pana acum despre modul in care genele iti influenteaza silueta si capacitatea de a pierde kilograme. Desi iti surade ideea de a sti exact ce trebuie sa cumperi, in functie de recomandarile unui program care ti-a studiat cu atentie genele, este indicat ca la inceput sa consulti un nutritionist.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din dieta-nutritie

Expertul Acasa.ro, dr Cristina Ciuca, medic oftalmolog

Experti Sanatate

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie: Cum sa iti stimulezi imunitatea toamna?

Experti Sanatate

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie: Vedeta lunii septembrie: anghinarea. De ce merita cumparata?

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie

Pune o intrebare


Citeste pe ele.ro

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului